Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆργος: Συγκέντρωση ΠΑΜΕ για το “Αναπτυξιακό Συνέδριο” και τους πλειστηριασμούς

Άργος: Συγκέντρωση ΠΑΜΕ για το “Αναπτυξιακό Συνέδριο” και τους πλειστηριασμούς

Συγκέντρωση εργαζόμενων, ανέργων, συνταξιούχων, μικρομεσαίων αγροτών και αυτοαπασχολούμενων του ΠΑΜΕ είχαμε σήμερα Τετάρτη 21 Φλεβάρη το πρωί ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις στην εφορία του Άργους.

Η κινητοποίηση έχει άμεση σχέση, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση, με την πολιτική της “δίκαιης ανάπτυξης” που ακολουθείται και που προξενεί τεράστια ζημιά, τσακίζει τη ζωή και τα συμφέροντα της εργατικής τάξης. Επίσης, καταγγέλεται το «αναπτυξιακό περιφερειακό συνέδριο» που η κυβέρνηση διοργανώσει στις 26-27 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη.

Οι συγκεντρωμένοι του ΠΑΜΕ επίσης ανέφεραν, ότι το συνέδριο αφορά τους μεγαλοεξαγωγείς αγροτικών – κτηνοτροφικών προϊόντων, τους επιχειρηματικούς ομίλους της ενέργειας, τους tour operators, τους μεγαλοξενοδόχους, τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Γι’ αυτό λένε ότι θα συνωστιστούν όλοι τους σ’ αυτή τη φιέστα.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι οργανώνεται μαζική κινητοποίηση στην Τρίπολη, ενάντια στο «Αναπτυξιακό Συνέδριο» που διοργανώνει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην πλατεία Αγ. Βασιλείου την Τρίτη 27 Φλεβάρη στις 6:00μμ.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ