Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑΡΓΟΣ: Aλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του 2ου Δρόμου Αξιών

ΑΡΓΟΣ: Aλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του 2ου Δρόμου Αξιών

Φίλες και Φίλοι του αθλητισμού και των δρομικών δραστηριοτήτων, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για μια αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του 2ου Δρόμου Αξιών.

Πιο συγκεκριμένα το φετινό εορταστικό ημερολόγιο που μας φέρνει τόσο νωρίς τις Απόκριες, δεν μας επιτρέπει να να ορίσουμε σαν μέρα διεξαγωγής του την προκαθορισμένη 18η Φεβρουαρίου, αφού συμπίπτει με την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και την πληθώρα των καρναβαλικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν εκείνη την ημέρα στη πόλη του Άργους. Έτσι η διεξαγωγή του αγώνα μας χαρακτηρίζεται εξαιρετικά δύσκολη για την παραπάνω ημερομηνία καθώς δεν θα έχει την κάλυψη που θα επιθυμούσαμε να σας προσφέρουμε.

Ως εκ τούτου, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018. Ανεξάρτητα από την διαφοροποίηση της ημερομηνίας ο 2ος Αγώνας Αξιών είναι αφιερωμένος πάντα στην Ημέρα Σκέψεως που εορτάζεται από τους απανταχού Προσκόπους στις 22 Φεβρουαρίου και στις Αξίες που εξακολουθούν να είναι για όλους εμάς φάροι άσβεστοι στο διάβα της ζωής.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας περιμένουμε όλους και αυτή τη χρονιά να ζήσουμε την εμπειρία ενός ξεχωριστού αγώνα (με πολλές εκπλήξεις!!!) σε μια όμορφη διαδρομή που ενώνει δυο κομβικά ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία του τόπου μας, του Αρχαίου Θεάτρου Άργους και της Πυραμίδας του Ελληνικού.
…ελάτε να πορευτούμε στην ιστορία, στον πολιτισμό, στις Αξίες!, ελάτε στον 2ο Αγώνα Αξιών!
1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΡΓΟΥΣ – ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ !

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ