Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΗ δερματολόγος των Kim Kardashian και Rosie Huntington-Whiteley μας δίνει skincare tips...

Η δερματολόγος των Kim Kardashian και Rosie Huntington-Whiteley μας δίνει skincare tips για τις κρύες ημέρες

Η δερματολόγος των Kim Kardashian και Rosie Huntington-Whiteley μας δίνει skincare tips για τις κρύες ημέρες…

Όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, η επιδερμίδα μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα.

Η δερματολόγος Dr. Barbara Sturm, η skincare guru όπως την αποκαλούν των Kim Kardashian, Rosie Huntington-Whiteley και του top model του οίκου “Victoria’s Secret” Elsa Hosk, έδωσε tips για την αντιμετώπιση της ξηρής επιδερμίδας το χειμώνα. Πώς να μείνουμε ενυδατωμένες και να έχουμε λαμπερή επιδερμίδα όταν ο υδράργυρος πέφτει κατακόρυφα.

Η ίδια λοιπόν αναφέρει στο περιοδικό W ” Είναι πολύ σημαντική η κατανάλωση νερού μέσα στην ημέρα και η φροντίδα της επιδερμίδας με καλό προϊόν που περιέχει υαλουρονικό οξύ. Επιπλέον η ήπια απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος και έτσι επιτρέπεται η απορρόφηση της υγρασίας στα βαθύτερα στρώματα, που προσφέρουν τα προϊόντα.
Διάφορες θεραπείες, όπως η μικροδερμοαπόξεση και η μεσοθεραπεία, σε συνδυασμό με μια βαθιά ενυδατική μάσκα, μπορούν να βοηθήσουν στην επαναπλήρωση των αποθεμάτων υγρασίας του δέρματος. Προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν βλάβες από τον ήλιο φορώντας αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Ρυθμίστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας σε εποχιακές αλλαγές και σιγουρευτείτε ότι καλύπτετε τις ανάγκες του χρησιμοποιώντας προϊόντα με πιο ισχυρά συστατικά κατά τη χειμερινή περίοδο.”

Πώς αντιμετωπίζετε τους ποικίλους τύπους δέρματος όταν πρόκειται για ξηρότητα;

Είναι σημαντικό για κάθε τύπο δέρματος να χρησιμοποιούνται προϊόντα χωρίς ορυκτέλαια, επιθετικά οξέα και άλλα ερεθιστικά συστατικά. Το ξηρό ή φυσιολογικό δέρμα επωφελείται από την υγρασία και τα ισχυρλα έλαια, τα οποία προστατεύουν και θρέφουν το δέρμα. Το λιπαρό δέρμα, από την άλλη πλευρά, χρειάζεται περισσότερη βοήθεια για να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα του σμήγματος. Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν αρκετοί, το λιπαρό δέρμα επωφελείται από την προστιθέμενη υγρασία. Οι επιθετικές θεραπείες που επικεντρώνονται στην απαλλαγή του δέρματος από την υπερβολική λιπαρότητα, αυτό που κάνουν είναι να τονώνουν μόνο το δέρμα για να παράγει περισσότερη λιπαρότητα από πριν. Τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούν επιθετικά οξέα όπως το σαλικυλικό οξύ αφυδατώνουν το δέρμα. Το ευαίσθητο δέρμα επωφελείται από προϊόντα που απέχουν αυστηρά από ερεθιστικά συστατικά όπως τα αρώματα, τα ορυκτά έλαια, τα σκληρά οξέα ή τα παραμπένια.

 

 

 

Sourcejenny.gr
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ