Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΟι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα μείνουν στα χαρτιά!

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα μείνουν στα χαρτιά!

Ο υπόδικος πρόεδρος των συμβολαιογράφων Αθήνας – Πειραιά και νησιών, Γιώργος Ρούσκας, με προκλητικά αντιδημοκρατική μεθόδευση μαύρων περιόδων, συγκάλεσε την Δευτέρα 27/11/2017 – 1 εργάσιμη μέρα μετά την αναβληθείσα λόγω ελάχιστης συμμετοχής συνέλευσης την Πέμπτη 23/11, μια φαστ τρακ συνέλευση των μελών του Συλλόγου με όσους παρόντες, με σκοπό ναανατρέψει την προηγούμενη απόφαση της συνέλευσης των συμβολαιογράφων για αποχή από όλους τους πλειστηριασμούς μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η ανατροπή της απόφασης παρουσιαζόταν σαν τετελεσμένο γεγονός από όλα τα συστημικά μέσα ήδη από τις 16/11!

Βιάστηκαν και βιάζονται να παρουσιάσουν έργο, γιατί την Τρίτη 28/11 έρχονται τα κλιμάκια για τη νέα “αξιολόγηση”. Θέλουν τα σπίτια του λαού επί πίνακι, τη φτώχεια μας στο τραπέζι τους και τη λαϊκή περιουσία στις τσέπες τους. Και βέβαια αυτή η μεθόδευση συνάντησε τις αντιδράσεις μεγάλου μέρους των συμβολαιογράφων που απείχαν από την παρωδία, αλλά και μελών του Δ.Σ. που παραιτήθηκαν από το Δ.Σ.! Μερικές δεκάδες συμβολαιογράφοι περί τον Ρούσκα παρουσιάζονται σαν “σύλλογος” που θα βάλει πλάτη για να επιβληθεί η μαζική απαλλοτρίωση της κατοικίας και περιουσίας των λαϊκών στρωμάτων.

Όπως κάθε άδικη επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα, χρειάστηκε για να εξελιχτεί η παρωδία της συνέλευσης “έκτακτης ανάγκης”, την ισχυρή παρουσία δυνάμεων καταστολής. Επιχειρούν να αρπάξουν με το πάτημα ενός κουμπιού τα σπίτια του λαού, που η κυβέρνηση παραδίδει στις τράπεζες και στα αρπακτικά των funds.

Καλούμε το Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Ναυπλίου να εμμείνει στην απόφασή του και να μην παραβιαστεί τοπικά η αποχή από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Κανείς συμβολαιογράφος να μην διενεργήσει ηλεκτρονικό πλειστηριασμό. Το Δ.Σ του Συλλόγου συμβολαιογράφων Πελοποννήσου να εμποδίσει την όποια διενέργεια πλειστηριασμού που προέρχεται από μέλος του Συλλόγου.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ