Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣτα Προημιτελικά της διοργάνωσης Άναγκραμ οι «Άγιοι»

Στα Προημιτελικά της διοργάνωσης Άναγκραμ οι «Άγιοι»

Σε ένα πολύ ωραίο στάδιο του Βορείου Λονδίνου, στο New River Sports Centre, η Ομάδα της καρδιάς μας St. Panteleimon FC, αντιμετώπισε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου μια πολύ δυνατή ομάδα, την Fire United CFC.

Η εν λόγω ομάδα αποτελείται από βραζιλιάνους τεχνίτες ποδοσφαιριστές. Όμως οι «Άγιοι» έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και κατάφεραν, αν και με κάποια δυσκολία, να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση στην προημιτελική φάση της σπουδαίας διοργάνωσης Anagram Records Trophy.

Στη διακεκριμένη διοργάνωση του Κυπέλλου Anagram αγωνίζονται ομάδες από διάφορα πρωταθλήματα και κατηγορίες της Νότιας Αγγλίας. Έτυχε όμως η αντίπαλος των «Αγίων» να ήταν από το ίδιο πρωτάθλημα της Κομητείας του Middlesex. Μάλιστα οι «Άγιοι» την είχαν παίξει στην έδρα της στον πρώτο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος και την είχαν νικήσει 1-2.

Στον περί ου ο λόγος αγώνα οι «Άγιοι» είχαν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0.

Στην επανάληψη παίχτηκε πάλι το ίδιο σενάριο. Όμως οι «Άγιοι» πίεζαν περισσότερο γιατί δεν ήθελαν να πάει το παιχνίδι στην παράταση. Ο κυνηγός με το Νο. 7 Νίκος Σαλαπάτας έκανε ατομική προσπάθεια, μπήκε από αριστερά, κτύπησε ένα δυνατό σουτ το οποίο σταμάτησε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα στο 83΄, ο σέντερ φορ της Ομάδας Jack Smith κέρδισε πέναλτι, το οποίο κτύπησε ο ίδιος και με δυνατή βολίδα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του τέρματος, γράφοντας το 0-1.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι αντίπαλοι κέρδισαν πέναλτι. Όμως ο εκνευρισμός της στιγμής έκανε έτσι ώστε ο αντίπαλος παίχτης να στείλει την μπάλα εκτός της εστίας «Αγίων». Έτσι, παρέμεινε το σκορ 0-1 και η St. Panteleimon FC προκρίθηκε στα προημιτελικά του Anagram Records Trophy, όπου θα συναντήσει εκτός έδρας στις 24 Φεβρουαρίου 2018 την Broadfields FC.

Άλλος ένας θρίαμβος για τους «Αγίους», που παραμένουν αήττητοι αυτή τη σεζόν σε όλα τα 90΄-λεπτα των αγώνων που έχουν παίξει.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου επανέρχονται στο πρωτάθλημα, όπου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την JL Rovers FC.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ