Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Κάλεσμα Βασιλόπουλου για ένα νέο ξεκίνημα με όραμα την αναβάθμιση του...

ΒΙΝΤΕΟ: Κάλεσμα Βασιλόπουλου για ένα νέο ξεκίνημα με όραμα την αναβάθμιση του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Χθες βράδυ στο κέντρο “Απόλλων” στο Κεφαλάρι Άργους έγινε μέσα σε μια αισιόδοξη για το αποτέλεσμα ατμόσφαιρα η παρουσίαση του Ψηφοδελτίου και του Προγράμματος του Επιμελητηριακού Συνδυασμού “Αναπτυξιακή Δύναμη” με επικεφαλής το Θοδωρή Βασιλόπουλο.

 

Αφού παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού για τα τρία τμήματα του Επιμελητηρίου μίλησε προς τους παρευρισκόμενους, αλλά και την την επιχειρηματική κοινότητα της Αργολίδας ο επικεφαλής κ. Θοδωρής Βασιλόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι:

– Όραμα μας είναι η δυναμική αναβάθμιση του Επιμελητηρίου Αργολίδας, ώστε να αποτελέσει ένα συμμετοχικό, γόνιμο και εξωστρεφές κύτταρο επιχειρηματικότητας αλλά και χρήσιμο εργαλείο των επιχειρήσεων, υιοθετώντας ευρωπαϊκά πρότυπα δράσης με μακροπρόθεσμο προγραμματισμό, εξασφαλίζοντας θετικές προοπτικές για τις επιχειρήσεις του τόπου που πλήττονται σε αυτή την εποχή της κρίσης και αναζητούν διεξόδους.

– Αναβάθμιση του Επιμελητηρίου , ώστε να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης, προσφέροντας οφέλη στα μέλη του αλλά και στην τοπική μας οικονομία.
Εκσυγχρονισμός του Επιμελητηρίου ως ανεξάρτητος τοπικός αναπτυξιακός και επιστημονικός φορέας.
Το Επιμελητήριο να γίνει βασικός συμπαραστάτης στον καθημερινό αγώνα κάθε επιχειρηματία, κάθε επαγγελματία, κάθε εμπόρου .
Είμαστε βέβαιοι πως μια τέτοια νέα δυναμική και ώθηση στο Επιμελητήριο Αργολίδας θα καταφέρει να πραγματώσει τον κυριότερο στόχο του:

Να σταθεί δίπλα στον ταλαντούχο Επιχειρηματία της Αργολίδας, που με την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και τη θεληματικότητά του, θα κάνει τη διαφορά τόσο εν μέσω κρίσης όσο και στη μετά κρίση εποχή.

Ο κ. Βασιλόπουλος αναφερόμενος στα εργαλεία που θα έχει αν εκλεγεί για να πραγματώσει τους παραπάνω στόχους ανέφερε την πληροφόρηση, την εξωστρέφεια, το επιχειρείν, την καινοτομία, τις συνέργειες και την δικτύωση και τέλος την εκπαίδευση.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ”Αναπτυξιακή Δύναμη”, ζήτησε επίσης ριζική ανατροπή του τρόπου οργάνωσης και λειτουργίας του Επιμελητηρίου βάσει συμμετοχικού μοντέλου διοίκησης
και είπε ότι κανένας επαγγελματίας δεν πρέπει να μείνει απομονωμένος.
Τέλος ο κ. Βασιλόπουλος εξειδίκευσε την ομιλία του στις πρακτικές της αναβάθμισης των τριών τμημάτων του Επιμελητηρίου, ενώ προανήγγειλε άμεσα την επανασύσταση του τουριστικού τμήματος.

Δείτε το σχετικό βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv σε αυτή την ανάρτηση.

σχετικά άρθρα:

ΒΙΝΤΕΟ: Κάλεσμα Βασιλόπουλου για ένα νέο ξεκίνημα με όραμα την αναβάθμιση του Επιμελητηρίου Αργολίδας
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ