Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑBlake Lively: Πώς δημιούργησε το faux καρέ look η hairstylist της για...

Blake Lively: Πώς δημιούργησε το faux καρέ look η hairstylist της για μια εμφάνιση;

Blake Lively: Πώς δημιούργησε το faux καρέ look η hairstylist της για μια εμφάνιση;

H hairstylist της αποκαλύπτει το τρικ που χρησιμοποίησε (και μπορείς να το κάνεις κι εσύ)

Πριν μερικές εβδομάδες, η Blake Lively εμφανίστηκε σε μια εκδήλωση για την προώθηση της νέας της ταινίας στο Los Angeles, έχοντας τα μαλλιά της σε ένα υπέροχο καρέ που άγγιζε τους ώμους.

Πριν όμως προλάβουμε να συμπεράνουμε ότι η ηθοποιός είχε πράγματι κάνει μια τολμηρή αλλαγή στην εικόνα της, αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για ένα hair look που υιοθέτησε για την περίσταση και όχι ένα μόνιμο κούρεμα- το ίδιο συνέβη πρόσφατα και με την Kate Middleton.

Πλέον, ξέρουμε τη διαδικασία πίσω από αυτό το look, αφού η αγαπημένη hairstylist της ηθοποιού Rod Ortega, αποκάλυψε τι χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί.

Όπως εξήγησε, η ίδια έπιασε το κάτω μέρος των μαλλιών της σε δύο σφιχτές πλεξούδες, τις οποίες στριφογύρισε και στερέωσε στη βάση του κεφαλιού της με άπειρα τσιμπιδάκια, δημιουργώντας στην ουσία μία βάση.

Στη συνέχεια, “δίπλωσε” τα υπόλοιπα μαλλιά της Lively, στερεώνοντάς τα στη βάση με τις πλεξούδες ώστε να δίνουν την αίσθηση του καρέ. Μάλιστα, όπως τόνισε, ο συγκεκριμένος τρόπος είναι ιδιαίτερα σταθερός. “Οτιδήποτε στερεώσεις σε αυτή τη βάση, παραμένει. Ο λόγος που δείχνει τόσο φυσικό είναι ότι τα μαλλιά της είναι χαλαρά πιασμένα. Τα ήθελα χαλαρά και ο μόνος τρόπος να το κάνεις είναι να έχεις μια βάση για να τα στερεώσεις με ασφάλεια εκεί”.

 

Περισσότερα γυναικεία θέματα:

Λαμπερά μαλλιά με μια DIY μάσκα επανόρθωσης

H αγαπημένη body cream της Meghan Markle κοστίζει περίπου 5 ευρώ

 

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ