Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΟ Παν. Αναγνωσταράς για τις παρανομίες του δημάρχου Κωστούρου στην υπόθεση Ράλλη

Ο Παν. Αναγνωσταράς για τις παρανομίες του δημάρχου Κωστούρου στην υπόθεση Ράλλη

Με σημερινή του παρέμβαση ο πρώην δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων αναφέρεται στην υπόθεση της κ. Μαρίας Ράλλη και των αρμοδιοτήτων που παράνομα της έχει αναθέσει ο νυν δήμαρχος κ. Δημήτρης Κωστούρος.

Γράφει ο κ. Αναγνωσταράς:

Το θέμα της παράνομης παραχώρησης αρμοδιοτήτων, από τον κ. Δήμαρχο Ναυπλιέων, προς την κα Ράλλη έχει αναδειχθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς μέχρι σήμερα να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση εκ μέρους του!!

Απ’ όσο θυμάμαι δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν Δήμαρχος που με τέτοιο προκλητικό και απαξιωτικό τρόπο, προσπάθησε να παρακάμψει αποφάσεις ελεγκτικών οργάνων στα οποία μάλιστα μετέχουν και δικαστές!!

Ο κ Κωστούρος “παίζει” με τα ελεγκτικά όργανα, λαμβάνοντας παράνομες αποφάσεις ανάθεσης αρμοδιοτήτων στην συγκεκριμένη κυρία και αυτές απορρίπτονται.Τις ανακαλεί προκειμένου να δείξει ότι συμμορφώνεται και να γλιτώσει την τιμωρία και ύστερα από λίγο χρονικό διάστημα λαμβάνει ίδια απόφαση γνωρίζοντας ότι είναι παράνομη και ότι θα ακυρωθεί και αυτή!!!

Κατ’ αυτόν τον τρόπο διατηρεί μια παράνομη κατάσταση στον Δήμο μας και η κα Ράλλη συνεχίζει να ασκεί παράνομα καθήκοντα ενώ ο ίδιος ο Δήμαρχος μένει ατιμωρητος!!

Δεν γνωριζω τα προσόντα της κας Ράλλη, αλλά όποια και να είναι αυτά, θα πρέπει ο κ. Δημαρχος να βρει έναν νόμιμο τρόπο να την έχει δίπλα του, εφ όσον απ΄ ότι δείχνουν οι ενέργειες του, την θεωρεί χρήσιμη για την δημοτική αρχή.

Εγώ δεν θα επικαλεστώ την οποιαδήποτε παρέμβαση των νομικών που έχει στο πλευρό του ο κ Δήμαρχος, ούτε βέβαια θα επικαλεστώ την παρέμβαση εισαγγελέα!

Εγώ στρέφομαι και απευθύνομαι προς τον κ Δήμαρχο και του ζητώ να “θεραπεύσει” άμεσα την ζημιά που έχει προκαλέσει με την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του.

Την ζημιά που προκάλεσε και προκαλεί στην συνείδηση και την απαίτηση των δημοτών μας, που πίστευαν και πιστεύουν ότι όλοι πρέπει να είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο, που πίστευαν ότι ο δήμαρχος πρέπει να είναι ο πρώτος που θα δινει δείγματα νομιμότητας και σωστής λειτουργίας σε όλο το φάσμα της άσκησης των καθηκόντων του και όχι μόνο!!

Ο Δήμαρχος πρέπει να είναι ο πρώτος που θα πρέπει να κάνει ότι ζητάει ο νόμος και μετά να έχει την απαίτηση να λειτουργούν κατ’ αυτόν τον τρόπο και οι δημότες!! Δυστυχώς η τακτική του να ψάχνει τρόπους να αποφύγει την εφαρμογή των νόμων και των αποφάσεων ελεγκτικών οργάνων, μόνο ένα μήνυμα περνάει στους δημότες: Κάντε το και εσείς!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ κύριε Δημαρχε.

Παναγιώτης Αναγνωσταράς

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ