Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣυγκέντρωση στο Κουτσοπόδι για τον Ανάβαλο και την ξηρασία …(φωτό)

Συγκέντρωση στο Κουτσοπόδι για τον Ανάβαλο και την ξηρασία …(φωτό)

Συζήτηση στην Πλατεία Αγίας Κυριακής στο Κουτσοπόδι πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου το μεσημέρι από την  Επιτροπή Πρωτοβουλίας πολιτών για το μεγάλο θέμα του νερού του Αναβάλου.

Η αγανάκτηση όλων των παρευρισκόμενων για την καθυστέρηση του έργου μεταφοράς του νερού του Αναβάλου μέχρι το Κουτσοπόδι ήταν έκδηλη. Η λειψυδρία και η ξηρασία μαστίζει πλέον τον κάμπο του Κουτσοποδίου την ίδια ώρα που το νερό λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα τρέχει στην θάλασσα.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν και μίλησαν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας, ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου  Βασίλης Σιδέρης και ο πρώην αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών Παναγιώτης Δούρος.

Ο κ. Χειβιδόπουλος τόνισε ότι γρήγορα το νερό θα φτάσει στην δεξαμενή, αν και πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από την παραίτηση του συμβουλίου του ΤΟΕΒ και υπάρχει ανάγκη για γρήγορη αντικατάσταση του, διότι ακόμη και αν το νερό φτάσει στη δεξαμενή δεν θα είναι δυνατή η διάθεση του.

Δείτε φωτογραφίες από το χώρο της συγκέντρωσης και σε λίγο θα αναρτηθεί από το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV το σχετικό βίντεο.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ