Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΘάνος Νταβέλος: “Πόσο φτωχά είναι τα λόγια μερικές φορές”

Θάνος Νταβέλος: “Πόσο φτωχά είναι τα λόγια μερικές φορές”

Φέτος το Πανελλήνιο Αντάμωμα Καρκινοπαθών, με πάνω από 600 άτομα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Αργολίδας.

Άνθρωποι δυνατοί, άνθρωποι με θέληση και δύναμη ψυχής, ανανεώνουν κάθε χρόνο το ραντεβού τους, σε κάποια άλλη μακρινή πόλη της Ελλάδας, σε έναν άλλο προορισμό. Πέρσι στη Χίο, φέτος στο Ναύπλιο, του χρόνου στην Αλεξανδρούπολη, σαν να βάζουν ένα στόχο δύσκολο που πρέπει να τον πιάσουν…

Και σήμερα που ήταν η κεντρική εκδήλωση δεν μπορούσες να μην νοιώσεις την ανάγκη αυτών των ανθρώπων να ζήσουν κάθε δευτερόλεπτο σαν να είναι το τελευταίο της ζωής τους. «Μόλις έμαθα ότι έχω καρκίνο άρχισα να ζω» είπε μια κυρία στο χαιρετισμό της… και κάτι σαν ρεύμα με χτύπησε μέσα μου, αναλογιζόμενος με τι πραγματικά ασχολιόμαστε και σε τι δίνουμε αξία κατά τη διάρκεια της ζωής μας!

Με μια πολύ όμορφη παρέα και με πολύ κέφι προσπαθούμε ως επιστημονική επιτροπή του συλλόγου καρκινοπαθών και φίλων Αργολίδας Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη να «ζήσουν» κάθε δευτερόλεπτο της ζωής τους με αξιοπρέπεια και με ποιότητα. Νοιώθω μεγάλη χαρά που προσφέρω με τις μικρές μου δυνάμεις για αυτό το σκοπό, νοιώθω μεγάλη χαρά που συνεργάζομαι με πολύ σημαντικούς ανθρώπους που έχουν το ίδιο ανιδιοτελές αίσθημα προσφοράς.

Στην φώτο η Επιστημονική Επιτροπή του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων “Η Αλληλεγγύη” εν ώρα δράσης στο 9ο Αντάμωμα Συλλογών Καρκινοπαθών

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ