ΒΙΝΤΕΟ: Το περίπτερο του Δήμου Άργους-Μυκηνών που συγκέντρωσε το θαυμασμό όλων -Τι μας είπε ο Β. Τζαβέλλας

Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO είναι αυτές τις ημέρες το οικονομικό γεγονός που συγκεντρώνει τα βλέμματα των Πελοποννησιών αλλά και ευρύτερα.

- Advertisement -

Περισσότερες από 220 επιχειρήσεις δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πείσουν το αγοραστικό κοινό ότι η συνεργασία μαζί τους μπορεί να είναι επικερδής και για τις δύο πλευρές.

Μεταξύ των περιπτέρων βρίσκονται και περίπτερα δήμων, της Περιφέρειας, ΜΚΟ κλπ. Πολλά τα όμορφα περίπτερα, αλλά ένα από όλα συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο θαυμασμό. Ευρύχωρο, ευφάνταστο, άριστα υλικά, καταπληκτικός φωτισμός, εξαιρετική ποιότητα οπτικοακουστικού υλικού. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από αυτό του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Ο δήμαρχος Καμπόσος θεωρείται ότι έχι επιτελέσει ένα τεράστιο έργο, μέσα σε μια δύσκολη εποχή και θέλησε αυτή του την επιτυχία για μια ακόμη φορά να την προβάλει.

Αυτό το εξαιρετικό περίπτερο παρουσιάζει το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv σε αυτή την ανάρτηση. Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Καζάς συζητά με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός κ. Βαγγέλη Τζαβέλλα, που είχε οριστεί από τον δήμαρχο Καμπόσο ως υπεύθυνος για την υλοποίηση της ιδέας για την εμφάνιση του περιπτέρου.

 

 

- Advertisement -

________________