Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜεγάλες επιτυχίες οι Ιπτάμενοι στους αγώνες τριάθλου την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στην...

Μεγάλες επιτυχίες οι Ιπτάμενοι στους αγώνες τριάθλου την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στην Επίδαυρο

Σάρωσαν στους αγώνες που συμμετείχαν Ιπτάμενοι αθλητές σε αγωνίσματα τριάθλου και aquathlon.
Όλοι οι αθλητές μας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στα κολυμβητικά μέρη των αγωνισμάτων πράγμα που επιβεβαιώνει την σωστή και ειδικευμένη κολυμβητική δουλειά που έχει γίνει όλον αυτόν τον καιρό στην προπόνηση στο κολυμβητήριο Ναυπλίου με την καθοδήγηση της προπονήτρια των Ιπτάμενων Κατερίνα Διμακοπούλου.
Στο σύνολο των αγωνισμάτων οι Ιπτάμενοι αθλητές υπερέβαλαν εαυτό και κατέκτησαν κορυφαίες θέσεις στα αγωνίσματα τους πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.

Αναλυτικα:
1η θέση Σκυταλοδρομία στο τριαθλο Ολυμπιακής απόστασης από τους Βαγγέλης Σωτηρόπουλος, Χρήστος Κοντογιανόπουλος και Γιώργος Βλάχος
1η θέση στο Aquathlon η Ειρήνη Σακέλλη
2η θέση στο Sprint triathlo στην κατηγορία της η Ιζαμπέλα Καψούρου
2η θέση στο aquathlon στην κατηγορία του ο Σταύρος Σμυρλής
3η θέση στο ατομικό τρίαθλο Ολυμπιακής απόστασης ο Πάνος Τσιάπας στην πρώτη του εμφάνιση σε ολυμπιακή απόσταση
6η θέση στο Sprint triathlo στην κατηγορία του ο Κώστας Σταύρου
11η θέση στο Sprint triathlo στην κατηγορία του ο Κώστας Γκιαούρης μετά από τον χθεσινό κολυμβητικό αγώνα που κατέκτησε τη 2η θέση
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας!
Δεν σταματάμε να μετράμε επιτυχίες στους Ιπτάμενους Αργολίδας οι οποίοι μονοπωλούν τις επιτυχίες σε κολυμβητικό και όχι μόνο επίπεδο στην Αργολίδα αλλά και σε όλη την Πελοπόννησο.
Ένα εκπληκτικό αγωνιστικό (κολυμβητικό και τριαθλητικό) 2ημερο γεμάτο εξαιρετικές επιδόσεις και μεγάλες επιτυχίες παρακολουθήσαμε από τους Ιπτάμενους και περιμένουμε τις επόμενες επιτυχίες του άμεσα!

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ