Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΤο πρώτο κουδούνι χτύπησε και για τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου...

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και για τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου

Χαμόγελα και φωνές ακούστηκαν σήμερα την πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Αγιασμός τελέστηκε με παρουσία δασκάλων, γονέων και την αντιπρόσωπο του Δήμου Ναυπλιέων και πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ κα Νάντια Αναστασίου – Σμυρναίου η οποία  με την ευκαιρία της τελετής έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ευχήθηκε καλή δύναμη στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Παράλληλα, επεσήμανε το σπουδαίο, αλλά και απαιτητικό έργο των εκπαιδευτικών και την καθοριστική συμβολή των γονέων στην πρόοδο των παιδιών καθώς με την αγάπη, τη στήριξη και την ενθάρρυνσή τους τα δυναμώνουν για να αγωνιστούν στο σχολικό “στίβο” και της φετινής σχολικής χρονιάς.

Η διευθύντρια του σχολείου Χρύσα Σαββάκη ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς αποδοτικό διδακτικό έτος με υγεία, δύναμη, πρόοδο και επιτυχίες. Η κα Σαββάκη καλωσόρισε τους μαθητές των πρώτων τάξεων και απηύθυνε ευχές για καλή και γρήγορη προσαρμογή στο νέο περιβάλλον, ενώ συμβούλεψε τους μαθητές της Γ΄Δημοτικού να “εφοδιαστούν” με υπομονή, επιμονή και θέληση προκειμένου να ευοδωθούν οι στόχοι τους και για αυτό ζήτησε από τους γονείς συνεργασία για να συνεχίσει να είναι το 3ο Δημοτικό Ναυπλίου πρωτοπόρο σε δράσεις και επιτυχίες.

Η πρόεδρος του συλλογου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Βασιλική Ντουφεξή ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες να περάσουν δημιουργικές, αλλά και χαρούμενες ώρες στις αίθουσες και την αυλή του σχολείου, καθώς, όπως είπε, η γνώση είναι χαρά κι όχι γκρίνια και δυστυχία. Αναφερόμενη στους δασκάλους, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι κοπιάζουν για να είναι το σχολείο ένα χαρούμενο εργαστήρι γνώσης και δημιουργίας και ζύμωσης αξιών, αρχών και ιδανικών και ζήτησε από τους γονείς να βλέπουν το σχολείο σαν ένα δεύτερο σπίτι και τόνισε την άψογη συνεργασία των εκπαιδευτικών και του Συλλόγου για δραστηριότητες και δράσεις.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ