Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΤα 5 fashion items που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα!

Τα 5 fashion items που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα!

Είτε πηγαίνεις στα μαγαζιά και ψωνίζεις συνεχώς όλες τις τάσεις της μόδας, είτε προτιμάς να επενδύεις σε κομμάτια που θα τα έχεις μια ζωή, το παρακάτω θέμα σε αφορά, αφού συγκεντρώσαμε για σένα τα 5 πράγματα που πρέπει να έχει μια γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της και μπορεί να τα φοράει παντού και πάντα. Δες τα αναλυτικά.

1. Διαχρονικό παλτό/ trenchcoat

https://www.instagram.com/p/BYgRDGqFPTC/?tagged=trenchcoat

Το χρώμα του να είναι ουδέτερο, όπως nude, για να μπορείς να το συνδυάσεις με ότι θέλεις και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Ιδανικά φόρεσέ το με το τζιν σου, μαρινιέρα, μπαλαρίνες, γόβες ή ένα ζευγάρι ankle boots.

2. Μικρό Μαύρο φόρεμα/ LBD

https://www.instagram.com/p/BYgOyzrFCIv/?hl=el&tagged=lbd

Η πιο εύκολη επιλογή. Είτε για το γραφείο, για ένα χαλαρό ποτό ή για μία σέξι εμφάνιση, ανάλογα με το τύπο φορέματος που θα επιλέξεις μπορείς να το συνδυάσεις σε κάθε περίσταση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δείχνεις chick αφού το lbd, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή είναι all time classic.

3. Κοσμήματα

Διακριτικά κοσμήματα που θα σας δώσουν άλλο αέρα. Φυσικά όχι υπερβολικά και έντονα. Σκουλαρίκια, δαχτυλίδια ή βραχιόλια chic που θα αναδείξουν το outfit σας.

4. Σακάκι/ blazer

Φοριέται όλες τις ώρες της μέρας, ταιριάζει στα περισσότερα office looks ή σε πιο μοντέρνα σύνολα, ενώ αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για τις βραδινές εμφανίσεις σας. Επίλεξε ένα κλασσικό σακάκι, μαύρο, λευκό ή γκρι και θα εντυπωσιάσεις!

5. Μαύρες γόβες

Επιλέξτε την μυτερή γόβα που είναι κλασσική, διαχρονική και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, από μια casual περίσταση μέχρι μια επίσημη βραδινή έξοδο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ