Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΣυνελήφθησαν τρία άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια στη Μεσσηνία

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (7.8.2017) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) αλλοδαποί, ένας (1) 43χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας (1) 51χρονος υπήκοος FYROM, καθώς και ένας (1) 55χρονος ημεδαπός, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατελήφθη ο 43χρονος ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί δύο (2) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχε επιτρέψει στον 51χρονο και στον 55χρονο.
Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των -24,50- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ