Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑπάντηση του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΥΣ προς την μείζονα αντιπολίτευση "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ"

Απάντηση του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΥΣ προς την μείζονα αντιπολίτευση “ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ”

O Εμπορικός Σύλλογος Άργους χαίρεται για τον ενδιαφέρον της μείζονος Αντιπολίτευσης για τα προβλήματα του Εμπορικού κόσμου της πόλης μας.

Άλλωστε η τελευταία συνάντησή μας ήταν πριν τις εκλογές του 2014 και μετά την πάροδο 3 ολόκληρων χρόνων βρίσκουμε λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον για τα θέματά μας.
Φυσικά και ο Σύλλογος έχει πολλά προβλήματα που άλλα έχουν να κάνουν με τις κρατικές πολιτικές των συνεχιζόμενων και ατελείωτων μνημονιακών υποχρεώσεων και άλλα με τις τοπικές συνθήκες και εξελίξεις.

Τα προβλήματα όμως δεν έχουν στατική διάσταση αλλά δυναμική και αν δεν επιλύονται την ώρα που δημιουργούνται συνήθως το μόνο που μένει για τα ήδη δυσμενή αποτελέσματά τους είναι αναποτελεσματικοί διάλογοι δημοσίων σχέσεων και συγκινητικοί ”επικήδειοι”.

Την χρονική περίοδο δε που λάβαμε την επιστολή σας δεν υπήρχε κάποιο κατεπείγον θέμα για εμάς, και έτσι αποφασίστηκε να κανονιστεί σχετική συνάντηση στο προσεχές μέλλον .
Άλλωστε μετά την παρέλευση 3 χρόνων από την τελευταία συνάντησή μας, τι θα πείραζε 2-3 μήνες αργότερα.

Ως θεσμός της πόλης δηλώνουμε απερίφραστα ότι είναι δεδομένη η προσήλωσή μας στις θεσμικές διαδικασίες, αλλά για εμάς η πλήρης θεσμική αποδοχή δεν αποδίδει απαραίτητα και διαβατήριο πολιτικής επάρκειας.

Τέλος εμείς δεν γνωρίζουμε την ύπαρξη εξωθεσμικών κέντρων στη πόλη -τα οποία προφανώς γνωρίζουν αυτοί που τα επικαλούνται, οπότε καλό είναι να τα ονομάσουν -και άρα δεν μπορεί να συναλλασσόμαστε με κάτι που αγνοούμε πλήρως την ύπαρξή του.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ