Το “Κοινωνικό Μαγειρείο του Άργους” στην υπηρεσία του ανήμπορου δημότη

- Advertisement -

Ένα σπουδαίο και ευαίσθητο κομμάτι του Δήμου Άργους – Μυκηνών και του νομικού προσώπου κοινωνικής μέριμνας και αθλητισμού είναι το κοινωνικό μαγειρείο. Καθημερινά σιτίζει μια μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας που έχουν άμεση ανάγκη από την μέριμνα μας.

- Advertisement -

Το κοινωνικό μαγειρείο λειτουργεί μέσα από την χρηματοδότηση του Δήμου μας και του νομικού προσώπου που ανήκει, όπως επίσης συμμετέχει σε αυτό το κομμάτι η “Βοήθεια στο σπίτι” από την Κ.Ε.Δ.Α.Μ. Τα κορίτσια της Βοηθείας στο σπίτι προσφέρουν ένα σημαντικό έργο κάνοντας διανομή του συσσιτίου και παρέχοντας φροντίδα στους ανήμπορους συνδημότες μας. Όμως υπάρχουν και κάποιοι ευαίσθητοι πολίτες που κάνουν προσφορές αρκετές φορές στο μαγειρείο μας και τους ευχαριστούμε θερμά. Όπως την συγκεκριμένη βδομάδα που διανύουμε το συσσίτιο παρέχεται από προσφορές, για την μνήμη κάποιων ανθρώπων που έφυγαν πρόσφατα από την ζωή. Για αυτό την ονομάσαμε “βδομάδα των ψυχών”.

Σήμερα είχαμε μια έκτακτη προσφορά (γουρουνόπουλα) από τον αθλητικό σύλλογο “ΘΎΕΛΛΑ” Σκαφιδακίου.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ.

Ευχαριστούμε θερμά την υπέροχη και ικανή μαγείρισσα μας Κατερίνα Μιχαλοπούλου για το νόστιμο φαγητό που ετοιμάζει καθημερινά για το κοινωνικό μαγειρείο με ανιδιοτέλεια, αγάπη και ένα τεράστιο χαμόγελο στο φιλόξενο και ζεστό αυτόν χώρο και που θυσιάζει πολλές ώρες από την ζωή της για αυτόν το σκοπό

Ευχαριστούμε τον σεφ Αθανάσιο Λεζέ για την συνεργασία του στο μενού.
Τέλος και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας.

ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟΥ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΗΜΑ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

- Advertisement -