Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΣε ειρηνικό "διαζύγιο" έφτασαν Ταχτσίδης με αμφισβητίες και Διοίκηση Πανναυπλιακού

Σε ειρηνικό “διαζύγιο” έφτασαν Ταχτσίδης με αμφισβητίες και Διοίκηση Πανναυπλιακού

Το όνομα τη νέας ομάδας “Πανναυπλιακός – Ηρακλής Πρόνοιας” ξυπνάει όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν…

Σε σχετικά ήρεμο κλίμα ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η νέα συγκέντρωση των φίλων του Πανναυπλιακού με παρουσία του Ναυπλιώτη διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη και του δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρου.

Από την έναρξη της συζήτησης έγινε φανερό ότι θα υπάρξει ένα περισσότερο ήρεμο κλίμα από εκείνο της προηγούμενης συγκέντρωσης, αφού αφ’ενός στην αίθουσα παρευρισκόνταν λιγότεροι από τους μισούς φίλους του Πανναυπλιακού και αφ’ετέρου λόγω του ότι είχαν προηγηθεί διμερείς συναντήσεις και γνώριζαν οι παρόντες ότι δεν μπορούν να κάνουν οτιδήποτε χωρίς την συγκατάθεση της σημερινής διοίκησης.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, που φανερόν ήταν ότι συγκεντρώνει την εκτίμηση και τον σεβασμό των φιλάθλων του Πανναυπλιακού εξ αρχής τόνισε ότι δεν επιθυμεί καμία σύγκρουση με την παρούσα διοίκηση και ότι δεν είχε έλθει σε συμφωνία με τον σημερινό κ. Ψυχογιό κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Ο Παναγιώτης μίλησε για την επιθυμία του να πάρει τον Πανναυπλιακό, αλλά αφού δεν γίνεται θα ξεκινήσει μια δική του προσπάθεια.

Τόνισε πως δεν θα μπορούσε να είναι στην ίδια διοίκηση με τον σημερινό πρόεδρο, όπως του πρότεινε ο κ. Ψυχογιός και επίσης ότι κάποιοι που του είχαν πει για τον Πανναυπλιακό δεν του είπαν ποτέ ότι ο κ. Ψυχογιός έχει ακόμη μια θητεία. Φανερά πικραμένος ο Ταχτσίδης από αυτό, που ίσως να είναι και η αιτία για το ναυάγιο της απόκτησης του Πανναυπλιακού. Θα ήταν πιθανόν διαφορετικές οι εξελίξεις αν ο κ. Ταχτσίδης αντί να πάει στο δημαρχείο και γίνουν αυτές οι συγκεντρώσεις, είχε πάει κατ’ευθείαν να μιλήσει με τον κ. Ψυχογιό.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 1950 Μιά πολύ σπάνια φωτογραφία από τη σελίδα Παλιές φωτογραφίες Ναυπλίου – Αρχείο Γιώργου Μαστή. Πρέπει να είναι καλοκαίρι του 1950, όπου ο Ηρακλής ανέπτυξε πλούσια δραστηριότητα. Πρέπει να είναι στον Αϊ Γιάννη. Διακρίνονται όρθιοι από αριστερά: Αϊβαλής Χρήστος, Γαλιώτος Αριστείδης, Λουμπαρδιάς Γιώργος, Κόλλιας Δημήτρης, Γεωργακόπουλος Σπύρος, Κόχειλας Γιώργος, Ανδριανόπουλος Ανδρέας, Κλειώσης Χρήστος, Τσιλιμίγκρας Γιώργος, Καλλίνης Δημήτρης. Καθιστοι: , Παπαμιχαήλ Γιώργος, , Λιάβαρης Γιάννης, Λαπαθιώτης Μίμης. .


Η προσπάθεια του Παναγιώτη θα είναι να φτιάξει πλέον μια άλλη ομάδα. Το πιθανότερο όνομα της νέας ομάδας θα είναι “Πανναυπλιακός – Ηρακλής Πρόνοιας” και βέβαιο είναι ότι η νέα προσπάθεια θα συγκεντρώσει πάρα πολλές συμπάθειες, αφού η λέξη Ηρακλής συνεχίζει να προκαλεί θαυμασμό και ρίγη στις καρδιές των Προνοιωτών. 

Ο κ. Ταχτσίδης δεν διευκρίνησε τους βραχυπρόθεσμους στόχους της νέας ομάδας, αφού όπως είπε δεν ενδιαφέρει μια γρήγορη άνοδος σε εθνικές κατηγορίες, αλλά μια οργάνωση εκ βάθρων με ανάπτυξη ακαδημιών. Προφανώς στις ακαδημίες θα ανατεθεί ο ρόλος προετοιμασίας της μεγάλης ομάδας που όλοι οι φίλοι του κ. Ταχτσίδη αναμένουν.

Από την πλευρά του ο κ. Κωστούρος σαφέστατα πιο χαλαρός από την προηγούμενη συγκέντρωση, τόνισε ότι ο Δήμος δεν έχει άλλες βλέψεις από το να δει τον Πανναυπλιακό να στέκεται όρθιος. Προφανώς για αυτή την στάση του κ. δημάρχου ρόλο έπαιξε, ότι κατανόησε ότι η παρέμβαση του μάλλον άναψε τα αίματα στην πόλη και τις αντιπαραθέσεις, παρά ξύπνησε τα φίλαθλα αισθήματα των Ναυπλιέων για τον Πανναυπλιακό. Αποτέλεσμα να μην υπάρχουν τα επιδιωκόμενα στην αρχή προσωπικά ψηφοθηρικά οφέλη και το ντέρμπι προς το παρόν να λήγει ισόπαλο.

Για το αποτέλεσμα των συγκεντρώσεων και την νέα προσπάθεια του δικού μας Παναγιώτη Ταχτσίδη δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία. Κάθε νέα αθλητική προσπάθεια πρέπει να συγκεντρώνει το σεβασμό και την εκτίμηση κάθε υγιούς φιλάθλου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ