Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑπίστευτες εικόνες: Οι διεθνείς φώναζαν στην Αστυνομία να σταματήσει το ξύλο στους...

Απίστευτες εικόνες: Οι διεθνείς φώναζαν στην Αστυνομία να σταματήσει το ξύλο στους Έλληνες χτύπησαν Μανωλά και Γιαννιώτα ( φωτο)

Απίστευτες εικόνες: Οι διεθνείς φώναζαν στην Αστυνομία να σταματήσει το ξύλο στους Έλληνες οπαδούς.
Μέσα σε όλα τα απίστευτα που συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα με τη Βοσνία, οι Έλληνες διεθνείς κλήθηκαν να παίξουν… πυροσβεστικό ρόλο, ώστε να σταματήσει η αστυνομική βία σε βάρος Ελλήνων οπαδών.

Για χρόνια θα θυμούνται οι Έλληνες διεθνείς το ταξίδι τους στη Ζένιτσα και κυρίως για όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα.

Αφού, λοιπόν, η ελληνική αποστολή είδε μέχρι και παίκτη της ομάδας να αποχωρεί με σπασμένα δόντια λόγω γροθιάς του βοηθού προπονητή της Βοσνίας, οι Έλληνες διεθνείς κλήθηκαν να παίξουν και ρόλο… πυροσβεστών προκειμένου να γλιτώσουν τους οπαδούς που ταξίδεψαν στη Ζένιτσα.

Συγκεκριμένα, αφού οι Αρχές της Βοσνίας είχαν επιδοθεί σε αλόγιστη βία μετά το τελικό σφύριγμα εναντίον των Ελλήνων φιλάθλων, οι παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε έφυγαν… σφαίρα για την εξέδρα που κάθονταν προκειμένου να παρακαλέσουν να επικρατήσει η λογική και να σταματήσει το ξύλο.

Μανιάτης, Ζέκα, Τζιόλης, Καρνέζης, Παπασταθόπουλος και οι υπόλοιποι με χαρακτηριστικές κινήσεις φώναζαν προς την Αστυνομία να ηρεμήσει, κάτι που με τα πολλά εισακούστηκε.

Έσπασε το δόντι του Γιαννιώτα ο βοηθός προπονητή της Βοσνίας!

Ντροπή! Μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής, ο Τζέκο έπιασε από τον λαιμό τον Μανωλά και o βοηθός προπονητή της Βοσνίας χτύπησε τον Γιαννιώτα και του έσπασε το δόντι.

Ένταση και ντροπιαστικές εικόνες μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία κατά αποχώρηση των διεθνών προς τα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι Βόσνιοι εξαγριωμένοι έβριζαν και έκαναν χειρονομίες προς τους διεθνείς όταν πλησίαζαν τη φυσούνα. Ο Μανώλας έκανε την χαρακτηριστική κίνηση “κάλμα”, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν τα πράγματα. Ο Τζέκο, ο οποίος είναι συμπαίκτης του στη Ρόμα, του όρμηξε πιάνοντάς τον από το λαιμό.

Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να επέμβουν. Στο σημείο αυτό όμως ο βοηθός προπονητή της εθνικής ομάδας της Βοσνίας επιτέθηκε στον Γιαννιώτα, τον γρονθοκόπησε και του έσπασε το δόντι.
http://www.sport-fm.gr/

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ