Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑΒρέθηκε στο Λάλουκα αιμόφυρτο !! Εδώ όλοι πρέπει να βοηθήσουμε να σταματήσουν...

Βρέθηκε στο Λάλουκα αιμόφυρτο !! Εδώ όλοι πρέπει να βοηθήσουμε να σταματήσουν οι κραυγές πόνου

Βρέθηκε εγκαταλελειμμένη και χτυπημένη , από αυτοκίνητο προφανώς , στο χωριό Λάλουκα Άργους. Έκλαιγε , ούρλιαζε από τους πόνους αλλά και πάλι κανείς…

Κάτι ακούγαμε από το πρωί αλλά δεν ξέραμε τι είναι , είπαν οι περίοικοι. Τότε βρέθηκαν οι άνθρωποι που έχουν το φαρμακείο του χωριού και άρχισαν να ψάχνουν , από που έρχονται οι κραυγές. Σε λίγα λεπτά βρέθηκαν μπροστά στην σκυλίτσα της φωτογραφίας και έμειναν άφωνοι όταν είδαν το ζώο να σέρνετε αιμόφυρτο και να ουρλιάζει από τους πόνους. Τότε άρχισαν να ζητάνε βοήθεια για να μεταφέρουν την σκυλίτσα στο κτηνιατρείο. Εννοείτε φυσικά ότι δεν βρέθηκε κανείς να βοηθήσει και μετέφεραν μόνοι την σκυλίτσα στο κτηνιατρείο της κυρίας Ψώνη στο Ναύπλιο. Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη είπε η κτηνίατρος και κάλεσαν τον φιλοζωικό σύλλογο Άργους να βοηθήσει.

Κάπου εδώ και τελείως τυχαία , πέρασα και εγώ από το κτηνιατρείο και άκουσα το ζώο να σπαράζει από τους πόνους εκλιπαρώντας για βοήθεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις , δεν έχουν θέση αντιπάθειες και αντιδικίες του παρελθόντος που μπορεί να είχα με τον φιλοζωικό σύλλογο του Άργους και αποφασίσαμε από κοινού να διαχειριστούμε την αποκατάσταση της υγείας της μικρής σκυλίτσας. Σε λίγα λεπτά , η σκυλίτσα βρισκόταν στο αυτοκίνητό μου και ταξίδευε για Χαλκίδα στην κλινική ”Κυανός Σταυρός”.

Αν βλέπατε το ζώο , θα καταλαβαίνατε γιατί έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Με κάθε ανάσα που έπαιρνε , έκλαιγε από τους πόνους. Η διάγνωση , δεν άργησε να βγεί…….πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη , κάταγμα στο λαγόνιο οστό , αρθρικό κάταγμα στην κεφαλή του μηριαίου , κάταγμα στο μηριαίο οστό , πυρετό 41,5 , οι δείκτες του συκωτιού είναι έξι φορές πάνω από το ανώτατο όριο , δύο τεράστια αποστήματα , 20′ αιματοκρίτη και ερλιχίωση. Το κόστος , όπως καταλαβαίνετε είναι τεράστιο και σίγουρα η ευθανασία είναι μια λύση……αυτή η λύση όμως , δεν είναι στις επιλογές μας. Είναι πολύ μικρή για να πεθάνει (7 μηνών). Πάνω από 1300 ευρώ θα κοστίσει η μικρή…. Αυτά τα ποσά είναι απαγορευτικά για εθελοντές αλλά πιστεύουμε στην υποστήριξή σας.

Τράπεζα Πειραιώς
αρίθ. λογ. 5154068397842
iban. GR 4801721540005154068397842
Δικαιούχος ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Αιτιολογία ”ΑΝΑΜΠΕΛ” (Παρακαλώ ενημερώστε οπωσδήποτε για το ποσό της κατάθεσης και όνομα καταθέτη , inbox ή τηλεφωνικά στο 6944773252 Στέλιος)

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ