Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΦιλοξενία Κινέζικης παραγωγής στην Πελοπόννησο

Φιλοξενία Κινέζικης παραγωγής στην Πελοπόννησο

Το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α., καθώς και τον τουριστικό προορισμό Costa Navarino, ολοκλήρωσαν τη φιλοξενία πολυμελούς αποστολής της κινέζικης τηλεοπτικής σειράς «Travel with the CEO» του τηλεοπτικού καναλιού CBN.

Το «Travel with the CEO» είναι ένα δημοφιλές ταξιδιωτικό reality show όπου σε κάθε επεισόδιο παρουσιάζεται το ταξίδι του εκάστοτε προσκεκλημένου CEO σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς ανά τον κόσμο.

Στην αποστολή που φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα, συμμετείχαν ο κύριος Wang Ming-Chiang, CEO της εταιρείας Shanghai Pu Bao Food και η κυρία Lu Bei, Vice President του Ctrip, του μεγαλύτερου Online Travel Agency της Ασίας.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Travel with the CEO», το οποίο απευθύνεται σε κοινό υψηλού εισοδηματικού και μορφωτικού επιπέδου, παρακολουθούν 9-15 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο. Προγραμματίζεται να προβληθούν εντός του έτους 2 επεισόδια στα κανάλια Shanghai CBN TV & Ningxia TV καθώς και στα δημοφιλή video sites Iqiyi, Tencent video, Tudou video.

Θα πραγματοποιηθούν επίσης καταχωρήσεις για την προώθηση των επεισοδίων σε δημοφιλή online & offline έντυπα καθώς και αναρτήσεις στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης Weibo & Wechat.

Η αποστολή, η οποία πραγματοποίησε γυρίσματα το διάστημα 30 Μαρτίου – 6 Απριλίου 2017, επισκέφτηκε δημοφιλείς προορισμούς της Πελοποννήσου όπως η Τρίπολη, η Καλαμάτα, η Πύλος, η Βοϊδοκοιλιά και η ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

H Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω της Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας Πελοπόννησος Α.Ε. κάλυψε το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων, της αποστολής ενώ η Costa Navarino φρόντισε για τη διαμονή, τη διατροφή, τις ξεναγήσεις και τις εσωτερικές μετακινήσεις της αποστολής.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ