Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣτην πρωτοπορία των δήμων της Ελλάδας ο δήμος Άργους-Μυκηνών με το Πρόγραμμα...

Στην πρωτοπορία των δήμων της Ελλάδας ο δήμος Άργους-Μυκηνών με το Πρόγραμμα Ασφάλισης των Παιδιών – Τι μας είπαν Δαμασκηνού και Σκούφης

Σήμερα αργά το απόγευμα στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” στο Άργος έγινε μια εκδήλωση για τους 4.000 μαθητές του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Καμπόσος παρέδωσε στους μαθητές τις ασφαλιστήριες κάρτες τους. Ο δήμος για δεύτερη χρονιά ασφάλισε όλους τους μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων του δήμου Άργους-Μυκηνών και μάλιστα με αυξημένα προνόμια έναντι της παρελθούσης χρονιάς.

 

Στην εκδήλωση πλην του δημάρχου παρέστησαν οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Άργους-Μυκηνών Ντέπυ Δαμασκηνού και παναγιώτης Σκούφης, αντιδήμαρχοι, πολλοί διευθυντές σχολείων, μέλη σχολικών επιτροπών και πολλά παιδιά και φυσικά οι εκπρόσωποι της ασφαλιστικής εταιρίας που ανέλαβε την ασφάλιση των παιδιών.

Δείτε σε αυτή την ανάρτηση τα βίντεο του VDmedia webTv στα οποία μιλούν στον δημοσιογράφο Μιχάλη Καζά οι πρόεδροι των Επιτροπών Ντέπυ Δαμασκηνού και Παναγιώτης Σκούφης.
Επίσης και μερικές φωτό από την εκδήλωση.


ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ