Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΓ. Ανδριανός: Συγχαρητήρια στο 3ο ΓΕΛ Άργους για το 1ο Βραβείο στο...

Γ. Ανδριανός: Συγχαρητήρια στο 3ο ΓΕΛ Άργους για το 1ο Βραβείο στο πλαίσιο του διαγωνισμού “Κύπρος-Ελλάδα- Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες”

Το 1ο Βραβείο που κατέκτησε το 3ο ΓΕΛ Άργους για τη σχολική εφημερίδα “Κύπρος Χαλκόεσσα” στο πλαίσιο του διαγωνισμού “Κύπρος-Ελλάδα- Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες” που τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, είναι μια σημαντική διάκριση που μας γεμίζει όλους με περηφάνια και αισιοδοξία και υπογραμμίζει με τον καλύτερο τρόπο τη σημαντική δουλειά που γίνεται στο σχολείο, χάρη στο ταλέντο, τη δημιουργικότητα και τη δέσμευση ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στην έκδοση της εφημερίδας, στις υπεύθυνες καθηγήτριες κ. Στυλιανή Σταματάκη, κ. Χριστίνα Σιδέρη και κ. Μαρία Σταθόγιαννη, στη διεύθυνση του σχολείου και σε όλους όσοι συμβάλλουν καθημερινά στο εκπαιδευτικό του έργο, μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια, εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια, με υγεία και νέες διακρίσεις στο πεδίο της γνώσης και της δημιουργίας.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ