Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΑΣΤΕΙΑ & ΣΟΒΑΡΑΧαμός με τον ποδοσφαιριστή και τις διαρροές του Survivor

Χαμός με τον ποδοσφαιριστή και τις διαρροές του Survivor

Οι υπεύθυνοι στον ΣΚΑΪ είναι έξαλλοι και αποφασισμένοι να βρουν ποιος κάνει τις διαρροές

Συναγερμός έχει σημάνει στον ΣΚΑΪ καθώς φαίνεται πως υπάρχει… βαθύ λαρύγγι που διαρρέει τα αποτελέσματα στις μονομαχίες των Διάσημων με τους Μαχητές.

Ένα από τα πρόσωπα που δείχνουν να γνωρίζουν πριν από όλους το αποτέλεσμα είναι ο ποδοσφαιριστής Αρης Σοϊλέδης, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που αγωνίζεται στην Κύπρο και ο οποίος είναι σύντροφος της τραγουδίστριας Ελένης Χατζίδου.

Ο Σοϊλέδης έχει ποστάρει προκαταβολικά τα αποτελέσματα της μονομαχίας και μπροστά στον πανικό που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, διευκρινίζοντας πως η διαρροή γίνεται πριν απ’ αυτόν στο διαδίκτυο και στη συνέχεια ο ίδιος τα ποστάρει.

Ο ποδοσφαιριστής είχε αποκαλύψει πως οι Μαχητές θα χάσουν και πώς ο Ορέστης, ο Πάνος και η Ελισάβετ θα βρίσκονται στους προτεινόμενους. Τώρα φαίνεται να προβλέπει ότι ο Ορέστης Τσανγκ είναι αυτός που θα φύγει.

Οι υπεύθυνοι στον ΣΚΑΪ είναι έξαλλοι και σύμφωνα με την Espresso είναι αποφασισμένοι να βρουν ποιος κάνει τις διαρροές. Μάλιστα κάνουν αλλεπάλληλες συσκέψεις στην Ελλάδα και στον Άγιο Δομίνικο.
http://www.newsbeast.gr/

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ