Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤο 1ο Διεθνές Τουρουά Ποδοσφαίρου "Θησέας" 8-10 Απριλίου σε Πόρο, Γαλατά και...

Το 1ο Διεθνές Τουρουά Ποδοσφαίρου “Θησέας” 8-10 Απριλίου σε Πόρο, Γαλατά και Μέθανα

Το διήμερο 8-10/4 στον Πόρο, το 1ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου «Θησέας» αναμένεται να αποτελέσει τον πόλο έλξης για τα παιδιά που ξεκινούν τα πρώτα τους βήμα στον κόσμο της στρογγυλής θεάς, για τους γονείς, αλλά και ανθρώπους του χώρου που έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους πάνω στα στα νέα παιδιά.

Η απήχηση του τουρνουά είναι ιδιαίτερα μεγάλη από την πρώτη κιόλας χρονιά με την συμμετοχή ομάδων από το εξωτερικό.

Έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους, η FC Volendam από την Ολλανδία (παιδικό – παμπαίδες), ο Παναθηναϊκός (παιδικό), Απόλλων Σμύρνης (παμπαίδες), η ακαδημία FC LUVCHETA από την Βουλγαρία, ο Κεραυνός ΓΣ από την Κύπρο και Arsenal Soccer Schools από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι Δήμοι, Πόρου και Τροιζηνίας – Μεθάνων σε συνεργασία με τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους Ποσειδώνας Πόρου και Α.Σ. Τροιζηνιακός συνδιοργανώνουν το 1ο THESEUS YOUTH CUP στην περιοχή της Αργολίδας υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Αργολίδας και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου ΕΠΣ Αργολίδας «Ο Προμηθέας», με σύμβουλο οργάνωσης την JAG WINNING SPORTS.

Στο τουρνουά «1ος Θησέας» θα δοθεί στις ομάδες που θα συμμετέχουν η ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ορισμένους από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχουν γεννηθεί από το 2002 έως και το 2009. Το τουρνουά θα λάβει χώρα σε Πόρο, Γαλατά και Μέθανα από τις 8 έως τις 10 Απριλίου, με τη συμμετοχή πάνω από 400 νέων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Στόχος του τουρνουά είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε επίπεδο συμμετοχής και ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ