Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΑΣΤΕΙΑ & ΣΟΒΑΡΑSurvivor: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα των «Μαχητών»!

Survivor: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα των «Μαχητών»!

Άλλο ένα καθηλωτικό επεισόδιο ήταν αυτό το χθεσινό του παιχνιδιού επιβίωσης, Survivor το οποίο ξεκίνησε πολύ δυνατά. Όπως ξέρετε οι ομάδες διαγωνίστηκαν για ασυλία και αυτό από μόνο του λέει πολλά για τον χαμό και τις ανατροπές που πρόκειται να συμβούν.
Το πολύτιμο έπαθλο της ασυλίας, σήμερα πήγε στην ομάδα που το ήθελε πιο πολύ, και αυτή τη φορά το ήθελαν πιο πολύ σίγουρα οι «Διάσημοι», που έκαναν τη μεγάλη έκπληξη.
Μετά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη από την ομάδα των «Διάσημων», οι «Μαχητές» άφησαν πίσω το σερί νικών τους και επέστρεψαν στις… καθιερωμένες ήττες τους!Αναγκάστηκαν λοιπόν να δώσουν υποψηφίους για αποχώρηση!
Για πρώτη φορά στο Survivor, δεν ψηφίστηκαν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλά τέσσερις. Υποψήφιοι είναι ο Τσάνγκ, η συνήθης ύποπτη Ελισάβετ, και ο Πάνος. Αυτή που δεν περιμέναμε με τίποτα να είναι υποψήφια ως τέταρτη είναι η Σάρα Εσκενάζη. Την παίκτρια υπέδειξε ο Μάριος.

Το φοβερό της ιστορίας είναι ότι όλη η ψηφοφορία ήταν προαποφασισμένη και προσυνεννοημένη από όλους τους παίκτες των «Μαχητών», τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Ποιος είναι όμως ο πιο αδύναμος κρίκος; Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει και θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο;
Σύμφωνα με πληροφορίες από την στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.gr, το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση είναι άνδρας και μάλιστα ο… Τσανγκ! Λίγο πιο πίσω έρχεται η Ελισάβετ ενώ σίγουρη θεωρείται η θέση των Σάρα και Πάνου!

 

 
https://newsup.gr/

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ