Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΒΙΒΛΙΑΣαν μυθιστόρημα η ζωή μου, Από την Αρκαδία και την Ερμιονίδα έως...

Σαν μυθιστόρημα η ζωή μου, Από την Αρκαδία και την Ερμιονίδα έως τη Μικρά Ασία και τους τόπους της εξορίας- Παρουσίαση βιβλίου στο Ναύπλιο

Σας ενημερώνουμε ότι το βιβλίο του Παναγιώτη Γ. Χαρμπή “Σαν μυθιστόρημα η ζωή μου, Από την Αρκαδία και την Ερμιονίδα έως τη Μικρά Ασία και τους τόπους της εξορίας, 1896-1975”, θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 19.30 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ.

Ομιλητές θα είναι: η κ. Τασούλα Βερβενιώτη, Ιστορικός (Η αυτοβιογραφία ως ιστορική πηγή), η κ. Μυρσίνη Σαμαρά, Φιλόλογος (Τα χειρόγραφα του συγγραφέα με το βλέμμα του επιμελητή του βιβλίου, ο κ. Γιώργος Π. Χαρμπής (Αναμνήσεις από τον πατέρα μου, Παναγιώτη Γ. Χαρμπή) και ο κ. Νικόλαος Μπουμπάρης, Φιλόλογος(Το βιβλίο του Παναγιώτη Γ. Χαρμπή, μια κατάθεση ψυχής).

Με την πεποίθηση ότι το αργολικό κοινό, θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας δίνουμε ραντεβού την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 19.30 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ