Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ“Καπνός" χθες στο δικαστήριο Ναυπλίου, όπου συζητείτο η αγωγή της Άννας Μαντά...

“Καπνός” χθες στο δικαστήριο Ναυπλίου, όπου συζητείτο η αγωγή της Άννας Μαντά κατά της ΔΕΥΑΝ με θέμα την απόλυση της

Να θυμηθούμε ότι η Άννα Μαντά επί 29 χρόνια εργαζόμενη της ΔΕΥΑΝ, απολύθηκε από τη θέση της τον περασμένο Μάιο με μια απόφαση του δημάρχου – προέδρου της κ. Δημήτρη Κωστούρου και του Δ.Σ. της επιχείρησης η οποία μάλιστα αναρτήθηκε στο Διαύγεια.

Από τα μακροσκελή πρακτικά αυτής της απόφασης πρασπαθήσαμε τότε να καταλάβουμε ποιοί ήταν οι πραγματικοί, σοβαροί λόγοι που οδήγησαν στην έσχατη ποινή της απόλυσης της υπαλλήλου από τη δουλειά της, αφού αυτοί που συνόδευσαν την απόλυση δεν ήσαν και τόσο επαρκείς!!!

Μάταια όμως, τα ερωτηματικά παρέμειναν αναπάντητα και η ίδια η Μαντά μας παρέπεμπε τότε στη Δικαιοσύνη. “Εκεί θα λάμψει η αλήθεια. Εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη” απαντά και σήμερα η Μαντά.

Για χθες, λοιπόν, το ρεπορτάζ από τους διαδρόμους του Δικαστηρίου όπου συζητείτο η υπόθεση, μιλάει για βροχή ερωτήσεων των δικηγόρων της κας Άννας Μαντά προς τον μάρτυρα της ΔΕΥΑΝ για κάποιο… ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ, …για κάποιες ΕΠΙΤΑΓΕΣ 40.000, 80.000 ευρώ που δεν υπέγραφε η Μαντά για… ανυπόγραφα ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ, για … ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;;
Τι γίνεται στη ΔΕΥΑΝ;; Φαίνεται ότι υπάρχει πολύ έδαφος για έρευνα της υπόθεσης. Μήπως πρέπει και η αντιπολίτευση να γίνει πιο συγκεκριμένη στην πιο σοβαρή αυτή δημοτική επιχείρηση που διαχειρίζεται προυπολογισμούς εκατομμυρίων, χρήματα των δημοτών;;
Τι κρύβεται τελικά πίσω από την απόλυση της Μαντά;; 

Ποιοί ήταν οι πραγματικοί λόγοι απόλυσης της;;  Υπάρχει σκάνδαλο;;

“Κάντε εσείς οι δημοσιογράφοι τη δουλειά σας και η Δικαιοσύνη τη δική της” ήταν η σιβυλλική απάντηση της κ. Μαντά όταν της ζητήσαμε να μας πει περισσότερα. “Έχω καταθέσει τα πάντα στον δικαστικό μου φάκελλο” συμπλήρωσε.

Τελικά , “βγαίνει καπνός χωρίς φωτιά”;;
Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού φαίνεται να έχει πολλές πτυχές και μάλιστα πολλών χιλιάδων ευρώ…

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ