Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΈχασε τη μάχη η μικρή Ραφαέλλα - Εξέπνευσε σε κέντρο αποκατάστασης στη...

Έχασε τη μάχη η μικρή Ραφαέλλα – Εξέπνευσε σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία

Έχασε την μάχη η μικρή Ραφαέλλα που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο.

Η ιστορία του τρίχρονου κοριτσιού είχε γίνει γνωστή στο πανελλήνιο μέσω της μητέρας του που είχε κάνει έκκληση στον Παναγιώτη Κουρουμπλή να μεταφερθεί το κοριτσάκι στο εξωτερικό για να θεραπευτεί.

«Κύριε Ιησού Χριστέ ΑΝΑΠΑΥΣΟΝ τη δούλη σου Ραφαέλα….. Συγχώρεσε με ψυχή μου…… Ξεκουράσου στην αγκαλιά Του….. θα σ’ αγαπώ πάντα….» έγραψε η μητέρα της τρίχρονης, Αντιγόνη Γάτου στο Facebook.

Η κ. Γάτου είχε ενημερώσει για την άσχημη τροπή που είχε πάρει η υγεία της μικρής: «Χάνω το παιδί μου… Πλήρης ανεπάρκεια οργάνων… οξεία παγκρεατίτιδα, νεφρική ανεπάρκεια, η καρδιά με υποστήριξη φαρμάκων σταματάει να κάνει συσπάσεις, η μόλυνση προχώρησε στους πνεύμονες θα τοποθετήσουν καθετήρες…τοποθετήθηκε ήδη χίκμαν…Την κατάσταση τη χαρακτήρισαν εξαιρετικά βαριά κ μη χειρουργήσιμη…. Εκλιπαρώ μη μου γράφετε ίνμποξ, μόνο ένα κεράκι ζητάω….ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ…. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΗ ΔΟΥΛΗ ΣΟΥ ΡΑΦΑΕΛΑ…. Ο,τι πει ο Κύριος….», έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Η μικρή Ραφαέλλα πάλευε για την ζωή της από τον Οκτώβριο του 2014, όταν είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο αφού υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων. Η μικρή Ραφαέλλα νοσηλεύτηκε σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία αλλά δεν τα κατάφερε…

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ