Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕΠΙΔΑΥΡΟΣΕκπαιδευτικές δράσεις του Φεστιβάλ Επιδαύρου και του εκπαιδευτικού προσανατολισμού «Λυκείου Επιδαύρου»

Εκπαιδευτικές δράσεις του Φεστιβάλ Επιδαύρου και του εκπαιδευτικού προσανατολισμού «Λυκείου Επιδαύρου»

Μέσα στο πλαίσιο της ανανέωσης της σχέσης της τοπικής κοινότητας με το Φεστιβάλ Επιδαύρου και του εκπαιδευτικού προσανατολισμού του «Λυκείου Επιδαύρου», το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ξεκινάει από το Μάρτιο, μια σειρά από δράσεις για ενήλικους , νέους και παιδιά με στόχο την επαφή τους και την εξoικίωσή τους με το περιεχόμενο και τη φόρμα των παραστάσεων του φεστιβάλ για το καλοκαίρι του 2017.

Στις δράσεις αυτές θα συμπεριληφθούν ομάδες μαθητών από την Αβάθμια και Ββάθμια εκπαίδευση αλλά και ομάδες ενηλίκων, που θα εμψυχωθούν από έμπειρους θεατροπαιδαγωγούς, θεατρολόγους και καλλιτέχνες από την Αργολίδα.
Την Τετάρτη 15 Μαρτίου , ώρα 5.30 -8.30 μ.μ. στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου, σας καλούμε στο θεατρικό εργαστήριο με θέμα «Η αρχαία κωμωδία και το δικαίωμα να είσαι πολίτης », με την Τζωρτζίνα Κακουδάκη, σκηνοθέτη και σύμβουλο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ