Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΓΕΙΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑΝέες ημερομηνίες για τις "Ομάδες Εφήβων" με τον Αλέξανδρο Μουσούρο στο Άργος

Νέες ημερομηνίες για τις “Ομάδες Εφήβων” με τον Αλέξανδρο Μουσούρο στο Άργος

Με μεγάλη μας χαρά δηλώνουμε την έναρξη «Ομάδων Εφήβων» στην περιοχή μας, σε συνεργασία με τον «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ», παράρτημα της «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ».
Οι «Ομάδες Εφήβων», είναι μικρές ομοιογενείς ομάδες (6 – 12 μελών), δομημένων και προκαθορισμένων συναντήσεων μια-μισής ώρας ανά δεκαπενθήμερο (12 – 15 συναντήσεις συνολικά), που απευθύνονται σε εφήβους ηλικίας 12 – 18 ετών.

Είναι ομάδες πρόληψης, συμβουλευτικής και αυτογνωσίας, εκπαιδευτικού – ψυχοεκπαιδευτικού χαρακτήρα, που απευθύνονται σε όλους τους εφήβους.
Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι, δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση ο έφηβος να φέρει κανένα απολύτως θέμα ή πρόβλημα για να ενταχθεί σε μία τέτοια ομάδα. Οι στόχοι των «Ομάδων Εφήβων» είναι: η αυτογνωσία, το αίσθημα του ανήκειν, η προάσπιση του αισθήματος της μοναδικότητας, η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, η εξέλιξη τρόπων έκφρασης και η αύξηση της αυτοεπίγνωσης.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2751102233 & 6986637878. Ή μέσω email στο [email protected] Κόστος: 40 ευρώ το μήνα – 2 συναντήσεις (για προεξόφληση ισχύει έκπτωση).
Έναρξη, Σάββατο 25/02/2017, στις 13:00.
Συντονιστής – υπεύθυνος επικοινωνίας: Αλέξανδρος Ν. Μουσούρος / Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ