Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων- Ποτών Αργολίδας στηρίζει τον αγώνα των αγροτών

Το Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων- Ποτών Αργολίδας στηρίζει τον αγώνα των αγροτών

Το Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων- Ποτών Αργολίδας εκφράζει την συμπαράσταση του στο δίκαιο αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς που αγωνίζεται για την επιβίωση της.

Στην βάρβαρη πολιτική που ξεκληρίζει τις ζωές μας για τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων απαντάμε ενιαία και δυναμικά. Ξεκληρίζουν την μικρομεσαία αγροτιά για χάρη των σύγχρονων τσιφλικάδων, αγροτοκαπιταλιστών, μεγαλοαγροτών, των επιχειρηματικών ομίλων που συγκεντρώνουν τη γη και την παραγωγή. Αντίστοιχα ισοπεδώνουν κάθε εργασιακό δικαίωμα και εξαθλιώνουν τους εργάτες για τα υπερκέρδη τους. Στην ολόπλευρη και συντονισμένη επίθεση του κεφαλαίου, της Ε.Ε. της κυβέρνησης και των κομμάτων που στηρίζουν το σάπιο σύστημα τους ,ο δρόμος είναι η οργάνωση και ο κοινός αγώνας.

Σπάμε τους τεχνητούς διαχωρισμούς, την άθλια προπαγάνδα που προσπαθεί να στρέψει τους εργάτες απέναντι στους φτωχούς αγρότες και τους μικρούς επαγγελματίες και αντίστροφα. Απομονώνουμε τις φωνές της μοιρολατρίας και της διάσπασης , τις προδοτικές δυνάμεις στο εργατικό , αγροτικό κίνημα, στο κίνημα των αυτοαπασχολουμένων.

Καλούμε τους εργαζόμενους του κλαδου,ολους τους εργαζόμενους του νομού, να στηρίξουν μαζικά τις αγροτικές κινητοποιήσεις και να ορθώσουμε το δικό μας μπλόκο την κοινή απάντηση του λαού.

Έχουμε κοινό συμφέρον να αγωνιστούμε, να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε τη βαρβαρότητα που εξελίσσεται σε όλες τις πλευρές της ζωής μας. Για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων, δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ που υπηρετούν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, τα μονοπώλια και ρίχνουν στη φτώχεια, στην ανεργία, στη ζωή χωρίς δικαιώματα τον εργαζόμενο λαό.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ