Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΕνημέρωση του Δημάρχου Δ. Καμπόσου για τα σχολεία και τους δρόμους

Ενημέρωση του Δημάρχου Δ. Καμπόσου για τα σχολεία και τους δρόμους

Λόγω της ιδιαίτερα έντονης κεντρικής χιονόπτωσης τα σχολεία του Δήμου Άργους Μυκηνών (Βρεφονηπιακοί σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια & Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη 11/1. Εφιστούμε την προσοχή σε πεζούς καιοδηγούς να μετακινούνται με ιδιαίτερη προσοχή.

Επίσης οι θερμαινόμενες αίθουσες του Δήμου Άργους Μυκηνών ΚΑΠΗ Άργους και ΚΑΠΗ Νέας Κίου, θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη ανοιχτές για όσους έχουν ανάγκη.

Ο μηχανισμός του Δήμου με όλες του τις δυνάμεις από τη νύχτα προσπαθεί να κρατήσει ανοιχτούς τους δρόμους και ιδιαίτερα στις αγροτοκτηνοτροφικές ορεινές περιοχές. Τα χωριά που επιχειρούν τα μηχανήματα του Δήμου είναι:

Ανοιχτός ο δρόμος από Χώνικα έως Λίμνες όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς και σε ορισμένα σημεία κρίνεται απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων Διάνοιξη του δρόμου από Δούκα , Λυρκεία ,Νιοχώρι και προχωρούν προς Κεφαλόβρυσο και Φρουσούνα Από Σκοτεινή έως Πλατάνι και θα επιχειρήσει το μηχάνημα για διάνοιξη του δρόμου προς Αλέα και Εξοχή Ανοιχτός ο δρόμος προς Σχοινοχώρι και συνεχίζουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα την προσπάθεια για διάνοιξη του Δρόμου προς Μαλαντρένι Ο δρόμος προς Μυκήνες είναι ανοιχτός ενώ για διέλευση οχημάτων προς Δερβενάκια οι οδηγοί θα πρέπει να ενημερωθούν από την τροχαία Αργολίδας. Επίσης τα μηχανήματα έχουν ρίξει αλάτι στις γέφυρες Πυργέλα Κουρτακίου, στις κεντρικές οδούς της πόλης του Άργους και συνεχίζουν προς τον Συνοικισμό.

Παρόλα αυτά θα πρέπει πεζοί και οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ