Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ🌴 ΒΙΝΤΕΟ: Λάθη και παραλείψεις καταστρέφουν τους φοίνικες, τεράστιες ευθύνες στο Δήμο...

🌴 ΒΙΝΤΕΟ: Λάθη και παραλείψεις καταστρέφουν τους φοίνικες, τεράστιες ευθύνες στο Δήμο Ναυπλιέων καταλογίζει ο Δημήτρης ΔΗΜΟΥ

Ιδιαίτερη αίσθηση κάνουν σήμερα τα όσα δήλωσε ο επικεφαλής του αρμόδιου γραφείου για τα αγροτικά θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και καταξιωμένος επιστήμονας κ. Δημήτρης Δήμου.

Θέμα της συνέντευξης οι φοίνικες, το μέλλον τους και οι ευθύνες για την καταστροφή μεγάλου αριθμού αυτών στην περιοχή του Ναυπλίου.

Ο κ. Δήμου καταγγέλει ότι κανένας δεν θέλησε να εφαρμόσει τα πορίσματα της έρευνας που κοινοποίησε στις αρμόδιες αρχές το γραφείο του και που θα απέτρεπαν την καταστροφή.

Το ΒΙΝΤΕΟ:

Χωρίς βούληση να σώσουμε τους φοίνικες θα τους χάσουμε όλους λέει και επιπλέον τονίζει ότι μέχρι σήμερα έγιναν λάθη εκτός από παραλείψεις και ανακατεύτηκαν άνθρωποι και εταιρείες άσχετες με το αντικείμενο.

Ακούστε όσα καταγγέλει στην κάμερα του VDmedia webTv και στον δημοσιογράφο Μάνο Παπαδάκη ο καταξιωμένος γεωπόνος κ. Δημήτρης Δήμου. Όσο για το Δήμο Ναυπλιέων αν έχει την ευαισθησία ας απαντήσει και ας μας πει, γιατί πεθαίνουν οι ιστορικοί φοίνικες αφού μπορούσαν να έχουν σωθεί;

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ