Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟλοκληρώθηκε η σύσκεψη για την καταστροφή της παραγωγής μανταρινιών της Αργολίδας -...

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για την καταστροφή της παραγωγής μανταρινιών της Αργολίδας – Τι είπαν οι βουλευτές

Η σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας για την εξέταση της κατάστασης μετά τις συνεχείς βροχοπτώσεις και την καταστροφή τμήματος της παραγωγής κλιμεντίνων στην Αργολίδα τελείωσε πριν λίγο…

Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας κ.κ. Γιάννης Γκιόλας , Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης οι οποίοι και έκαναν δηλώσεις.

Το VDmedia webTv ήταν εκεί και σας τις παρουσιάζει:

Το ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις:

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Ξεκίνησε πριν λίγο η αναμενόμενη σύσκεψη στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας με θέμα τις ζημιές που προκλήθηκαν στα μανταρίνια της Αργολίδας , εξ αιτίας των έντονων και παρατεταμένων βροχοπτώσεων του Νοεμβρίου.

Στη σύσκεψη παρευρίσκονται εκτός του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσου Χειβιδόπουλου, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Φάνης Κουρεμπές, οι βουλευτές του νομού κ. Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων κ. Τάσος Μπινιάρης και πολλοί ακόμη φορείς του νομού δια των εκπροσώπων τους.

Στη σύσκεψη θα εξεταστεί η κατάσταση στο νομό και τα προβλήματα που δημιούργησαν οι παρατεταμένες βροχές και φυσικά όλοι περιμένουμε να ακούσουμε τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ να αναφερθεί στο μέγεθος της βοήθειας που προτίθεται να δώσει ο ΕΛΓΑ στους παραγωγούς μανταρινιών του νομού Αργολίδας.

Περισσότερα στις επόμενες ώρες.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ