Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΔΡΩΜΕΝΑΟ Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" εκθέτει έργα των Ελένη και Ευδοκία...

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” εκθέτει έργα των Ελένη και Ευδοκία Παπαδοπούλου

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” συνεχίζει να συνεισφέρει στον πολιτισμό της πόλης…

Στην αίθουσα του Συλλόγου θα εκθέσουν τα έργα τους (πίνακες και χειροτεχνήματα) οι συμπολίτισσες Ελένη και Ευδοκία Παπαδοπούλου.
Η έκθεση θα διαρκέσει από την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016 έως και το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 και θα είναι επισκέψιμη από το κοινό καθημερινά από τις 18.30΄ έως τις 22.00΄.

Αν και οι καλλιτέχνιδες είναι γνήσια τέκνα του Ναυπλίου και έχουν πίσω τους μια μακρά δημιουργική πορεία, εν τούτοις εκθέτουν για πρώτη φορά το έργο τους στο Ναυπλιακό κοινό, που το προσκαλούμε να επισκεφθεί την πολιτιστική αίθουσα του Συλλόγου μας – Σταϊκοπούλου 52, στην παλιά πόλη – και να θαυμάσει από κοντά τις δημιουργίες της Ελένης και της Ευδοκίας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να γνωρίσουν τις συμπολίτισσες καλλιτέχνιδες που αποδεικνύουν ότι η πόλη μας κρύβει ανθρώπους με πολιτιστικό υπόβαθρο και ευαισθησίες.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” θέλει να προβάλει την δημιουργικότητα και τα ιδιαίτερα ταλέντα της πόλης μας που συμβάλλουν στον πολιτισμό. Αυτό κάνει στην διαχρονική πορεία του …

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ