Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑΛΥΓΟΥΡΙΟ: Μουσική βραδιά υψηλού επιπέδου από τον «Καββαδία»

ΛΥΓΟΥΡΙΟ: Μουσική βραδιά υψηλού επιπέδου από τον «Καββαδία»

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού “Ο Καββαδίας” διοργάνωσε μια μοναδική μουσική βραδιά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου.

Το εξαιρετικό Duo “Αργολίς”, που απαρτίζεται από τους Μόνικα Παπαϊωάννου (βιολί) και Ανδρέα Ρεντούλη (πιάνο-τενόρος) μας ταξίδεψε με τραγούδια της κλασικής μουσικής έως την εποχή του Χατζιδάκι. Επίσημη προσκεκλημένη ήταν η φημισμένη σοπράνο Εβίτα Πετράκη, που παρουσίασε άριες από όπερες και οπερέτες και μάγεψε τους παρευρισκόμενους.

 Παραθέτουμε τη σχετική δημοσίευση του φίλου Γιώργου Κόνδη, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως! :

“Από τα τυχερά μέρη το Λυγουριό :

ο Προοδευτικός Σύλλογος “Καββαδίας” συνεχίζει να διοργανώνει εκδηλώσεις ποιότητας ανανεώνοντας σταθερά μια μακρόχρονη παράδοση πολιτισμικής προσφοράς που ξεπερνά τα σύνορα του ιστορικού Δήμου Επιδαύρου.
Από τους τυχερούς νομούς η Αργολίδα : διαθέτει καλλιτέχνες υψηλού επιπέδου μουσικής κατάρτισης και παιδείας. Ο Ανδρέας Ρεντούλης στο πιάνο και η Μόνικα Παπαϊωάννου στο βιολί, μας θύμισαν και πάλι σε μια εξαιρετικού επιπέδου μουσική βραδιά, όχι απλά τις μουσικές τους δεξιότητες αλλά και την ευαισθησία στην απόδοση που διακρίνει τους μεγάλους μουσικούς.

kavadias_27-11-2016

Βραδιά μαγική…τόσο που το “Ντουέτο Αργολίς” έγινε Τρίο με την εξαίρετη σοπράνο Εβίτα Πετράκη να ερμηνεύει κλασικά έργα και με ευαισθησία που συγκίνησε στίχους από το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.
Μια όμορφη βραδιά στο Λυγουριό, μια λαμπερή ματιά στο μέλλον. Έχουμε ακόμη εξαιρετικούς ανθρώπους για να πορευτούμε αισιόδοξα.”

 Ευχαριστούμε που παραβρέθηκαν το βουλευτή Αργολίδας κ.Γκιόλα Ιωάννη με τη σύζυγό του, τον περιφερειακό σύμβουλο κ.Γαβρήλο Γιώργο, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κ.Σίδερη Δημήτρη και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τέλος, ευχαριστούμε πολύ το ανθοπωλείο “Χριστίνα” στο Λυγουριό, για τις ανθοσυνθέσεις.
Μία εξαιρετική συνεργασία έχει ξεκινήσει και υποσχόμαστε ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ