Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΜάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για τα μαλλιά και το μακιγιάζ των αγγέλων...

Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για τα μαλλιά και το μακιγιάζ των αγγέλων της Victoria’s Secret!

Το show της Victoria’s Secret ολοκληρώθηκε χθες και για ακόμα μια φορά οι άγγελοι έβαλαν φωτιά στην πασαρέλα. Εμείς στο beauty department ωστόσο, δεν θα ασχοληθούμε με τα καυτά σύνολα και τα ατελείωτα πόδια αλλά… με το μακιγιάζ και τα μαλλιά φυσικά!

Το μακιγιάζ φέτος επιμελήθηκε ο master Tom Pecheux και τα μαλλιά ο hairstylist Anthony Turer… Δες ένα ολοκληρωμένο look από τα παρασκήνια πριν συνεχίσουμε.

gigi_hadid
Στο μακιγιάζ, ο master Pecheux χρησιμοποίησε αποκλειστικά προϊόντα της Max Factor εκτός από το χρώμα στα χείλη (θα σου εξηγήσουμε). Όπως είπε ο ίδιος, ήθελε ένα look που να ισορροπεί ανάμεσα στο Παριζιάνικο και το Αμερικάνικο glamour (το show έγινε στο Παρίσι εξάλλου).

Διάλεξε φρέσκιες και απαλές αποχρώσεις για να τονίσει το ήδη λαμπερό δέρμα των μοντέλων και τα χαρακτηριστικά της κάθε μιας. Πέρασε μεικάπ πάνω από το κονσίλερ και δεν έβαλε καθόλου πούδρα ούτε και μπρόνζερ ώστε να διατηρήσει την φυσική τους λάμψη (δεν πήγαν άδικα για χρυσές μάσκες πριν το show).

Στα ζυγωματικά τους χρησιμοποίησε άφθονο highlighter το οποίο και ταίριαξε με το χρώμα του δέρματος της κάθε μιας (από ασημί και χρυσό ως και χάλκινο) και στα μάτια τους δημιούργησε ένα απίθανο γατίσιο αποτέλεσμα με τρείς (ναι τρείς) στρώσεις eyeliner και πολλή μάσκαρα.

Στα χείλη τους πέρασε το Victoria’s Secret Velvet Lip Matte στις αποχρώσεις Adorned και Perfection ενώ από πάνω έβαλε διάφανο Lip gloss για επιπλέον λάμψη και sex appeal.

Και τώρα στα μαλλιά… φέτος τα μαλλιά ήταν πολύ sexy και rock n’ roll και για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα, ο Alex Turner πέρασε αφρό και στην συνέχεια στέγνωσε με τα δάχτυλα για ένα Messy αποτέλεσμα. Έπειτα δημιούργησε μπούκλες με σίδερο προσέχοντας να τυλίγει με αντίθετη φορά την κάθε μια για ένα ακόμη πιο αποδομημένο αποτέλεσμα.

Ξεκάθαρα τα looks ήταν καυτά και πολύ εύκολο να τα αντιγράψουμε… τώρα μένει να πεινάσουμε και να λιώσουμε στο γυμναστήριο προσπαθώντας να αποκτήσουμε έστω μια ιδέα αυτών των εξωπραγματικών σωμάτων.

 

homepage

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ