Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣτο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Καμπόσος με Άνθιμο-Πατούλη (ΦΩΤΟ)

Στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Καμπόσος με Άνθιμο-Πατούλη (ΦΩΤΟ)

Στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ που λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος δίνει εικόνα μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

Ο Δημήτρης Καμπόσος βρίσκεται στο πλάι του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη σε υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Δήμων, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά.

Δείτε τα χαρακτηριστικά “τιτιβίσματα”

kamposostweet1

kamposostweet2

 

Πατούλης: “Αναμένουμε απ’ το συνέδριο να βρούμε τον δρόμο που θα δώσει οξυγόνο στην αυτοδιοίκηση” 

Κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών ο κ. Πατούλης τόνισε πως σκοπός του συνεδρίου είναι να μπορέσει να αποτυπώσει τα αυτοδιοικητικά προβλήματα, ώστε να ανοίξει ένας νέος δρόμος που θα δώσει οξυγόνο στους Δήμους της χώρας

“Μέσα από αυτό το συνέδριο όλοι αναμένουμε, μετά από τη λήξη του, να έχουν δοθεί οι δυνατότητες να αποτυπώσουμε τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης, αλλά κυρίως να έχουμε βρει τον δρόμο εκείνο, που θα δώσει το οξυγόνο που χρειάζεται η αυτοδιοίκηση για να πάμε μπροστά” δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

Ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι το συνέδριο μπορεί να μιλήσει με τρόπους αναπτυξιακούς, με λύσεις βέλτιστης πρακτικής, που σε πολλές χώρες της Ευρώπης ήδη έχουν δημιουργηθεί. Το ζητούμενο, όπως είπε, είναι ο τόπος να αποφασίζει για τον τόπο, να υπάρξει μια αλλαγή στη στατικότητα που έχουν νιώσει όλοι και να δοθεί νέα ώθηση, ένα μήνυμα ελπίδας.

Αναφερόμενος στους εργαζόμενους στους δήμους της χώρας ανέφερε ότι καμία απόφαση που θα ληφθεί δεν μπορεί να υλοποιηθεί αν δεν υπάρχουν οι εργαζόμενοι και κάλεσε εκπρόσωπό τους να χαιρετίσει τις εργασίες του συνεδρίου, δεχόμενος χειροκροτήματα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ και η δημοτικών επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσαγκάρης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου, ζήτησε να υπάρξουν αποφάσεις προς όφελος των εργαζομένων και τάχθηκε υπέρ της διασφάλισης μόνιμης και σταθερής δουλειάς για όλους.

Απευθυνόμενος στην ΚΕΔΕ ζήτησε να διεκδικήσει χρηματοδότηση από την κυβέρνηση και μονιμοποίηση των συμβασιούχων, ενώ κατέθεσε και υπόμνημα με τα σχετικά αιτήματα.
Νωρίτερα οι εργαζόμενοι ανάρτησαν πανό έξω από το συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης όπου πραγματοποιείται το συνέδριο αλλά και μέσα στην αίθουσα.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ