Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΘρήνος για φοιτητή από το Ναύπλιο που έχασε τη ζωή του σε...

Θρήνος για φοιτητή από το Ναύπλιο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Ρέθυμνο

Θρήνος στην τοπική κοινωνία, καθώς ένας νεαρός φοιτητής από το Ναύπλιο, o 21χρονος Σάκης Δαμάσκος, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα στο Ρέθυμνο.

Το θανατηφόρο τροχαίο, το οποίο κόστισε τη ζωή σε δύο νεαρά άτομα συνέβη στις 5.30 τα ξημερώματα στην οδό Μελισσινών, στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο φοιτητές (ένας άνδρας και μια γυναίκα) συγκρούστηκε με μια άλλη μοτοσικλέτα.

Από τη σύγκρουση, έχασαν τη ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες της μιας μοτοσικλέτας, 21 και 22 ετών, και τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός της άλλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα του τροχαίου ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τα δύο άτυχα παιδιά ήταν φοιτητες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, με το αγόρι να έχει καταγωγή από την Κόρινθο και την 22χρονη κοπέλα από την Αθήνα.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διερευνά το τμήμα τροχαίας Ρεθύμνου. Από την αρχή του χρόνου έως και σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους στην άσφαλτο της Κρήτης 62 άτομα.

Συγκινητικό αυτό που συμβαίνει και στο προφίλ του Σάκη στο facebook, όπου φίλοι και γνωστοί αποχαιρετούν τον αδικοχαμένο νέο.

damaskos

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ