Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΕσύ ξέρεις το GFFW; Φτιάξε και πιες το νερό που εξουδετερώνει το...

Εσύ ξέρεις το GFFW; Φτιάξε και πιες το νερό που εξουδετερώνει το λίπος!

Σήμερα σου έχουμε ένα ακόμη υπερόπλο που κάνει πάταγο στη showbiz. Το GFFW! Πρόκειται για τα αρχικά της φράσης GREEN FAT FLUSH WATER.

xymos1Ένα υγιεινό αποτοξινωτικό κοκτέιλ με βάση το πράσινο τσάι που υπόσχεται να εξολοθρεύσει και το πιο επίμονο λίπος. Η εμπνεύστριά του – όσο κι αν έψαξα ποιά είναι δεν βρήκα στα σίγουρα το όνομα της γιατί απ΄ότι λένε οι δημοσιογραφικές πληροφορίες  θέλει πρώτα να κατοχυρώσει την συνταγή για πάρτη της και μετά να πάρει σβάρνα τα media – πάντως λέγεται πως είναι μία εκκεντρική γυμνάστρια της εθνικής ομάδας γυμναστικής ρυθμικής της Αυστραλίας.
Οι φήμες επίσης λένε πως η Ariana Grande, η Miley Curus και η Kendall Jenner δεν πάνε ούτε από το ένα δωμάτιο του σπιτιού τους στο άλλο χωρίς αυτό το μαγικό μπουκαλάκι στα χέρια τους αφού το περίφημο GFFW μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις λίπος, να αποτοξινώσεις τον οργανισμό και κυρίως το συκώτι σου,να απαλλαγείς από την κατακράτηση και να «μπεις» τουλάχιστον σε ένα νούμερο μικρότερα ρούχα.
Ολα αυτά βέβαια, αν ακολουθείς ένα πλάνο ισορροπημένης διατροφής… (Οπότε σουβλάκια, τσιπς, ποτάκια, πίτσες, παγωτά, αναψυκτικά ξέχνα τα!) Κι επίσης καιρός να σηκωθείς από τον  καναπέ. Αν δηλαδή θέλεις να εμφανιστείς στην παραλία και να μην μπαμπουλώνεσαι με παρεόκαι ριχτά καφτάνια…
Ομως, πολλά είπαμε και χάνουμε χρόνο αντί να χάνουμε πόντους…. Ευτυχώς φίλη μου ξετρυπώσαμε αμέσως τη συνταγή που κάνει θραύση και ευτυχώς για σένα είναι τόσο απλό που  αν είσαι πάνω από …5 ετών μπορείς να το κάνεις μόνη σου!
Γρήγορα τα Υλικά
* Δύο φακελάκια πράσινο τσάι
*Ενα λίτρο νερό
* Ενα lime ή ένα λεμόνι  (ή και τα δύο αν θέλεις)  πολύ καλά πλυμένο απ΄έξω και κομμένο σε φέτες.
* 10 -15  καλοπλυμμένα φύλλα από φρέσκο δυόσμο
Εκτέλεση:
Φτιάχνεις  ένα πολύ δυνατό τσάι με μισή κούπα από το νερό.
Μόλις κρυώσει κάπως το ενοποιείς  με το υπόλοιπο νερό σε ένα γυάλινο μπουκάλι και  προσθέτεις όλα τα υλικά. Το διατηρείς στο ψυγείο και πίνεις οπωσδήποτε τρία ποτήρια νερού τη μέρα.
Mετά από  μόλις δύο εβδομάδες συνεχούς κατανάλωσης:
1) Θα έχεις κάνει μεγάάάάάλο δώρο στον οργανισμό σου ο οποίος θα σε ευγνωμονεί για την detox ανάσα που του χάρισες.
2) Το σώμα σου  θα έχει «μαζέψει» και ειδικά η κοιλίτσα σου θα είναι επίπεδη και τέλος.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ