Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓια τρίτη φορά θύμα βομβιστικής επίθεσης από αγνώστους η εταιρεία του Κουτσοκούμνη

Για τρίτη φορά θύμα βομβιστικής επίθεσης από αγνώστους η εταιρεία του Κουτσοκούμνη

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η εταιρεία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στη Λεμεσό έγινε θύμα βομβιστικής επίθεσης από αγνώστους.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Goal Κύπρου» τόνισε πως ο πρόεδρος της ΚΟΠ και επιτετραμμένος της FIFA στην Ελλάδα έχει τις δικές του ευθύνες για την τεράστια διαφορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο, το οποίο «είναι πρώτο στον τομέα της διαφθοράς και κοντά μας είναι η Αλβανία και η Μολδαβία».

Για την βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στη Λεμεσό: «Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση στη Λεμεσό. Αυτή θα πρέπει να είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Βόμβες δεν έχουμε κάθε μέρα εδώ, αλλά κάθε ένα – δύο μήνες υπάρχουν βομβιστικές επιθέσεις».

Για το θέμα των στημένων αγώνων στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο: «Από το 2011 λέγεται πως υπάρχουν 78 φάκελοι για στημένους αγώνες. Οι “κίτρινοι” δεν υπολογίζονται όπως οι “κόκκινοι”. Είναι μία γάγγραινα για το κυπριακό ποδόσφαιρο, πολύ χειρότερα από πουθενά στον κόσμο. Το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πρώτο στον τομέα της διαφθοράς και κοντά μας είναι η Αλβανία και η Μολδαβία. Ο κ. Κουτσοκούμνης δεν ήταν τόσο δυναμικός και τα περίμενε όλα από την Αστυνομία, και πλέον πάρθηκαν μέτρα που είναι αποτελεσματικά. Ήρθε η FIFA και ο κάθε φάκελος που έρχεται θα υπάρχει αφαίρεση 6 βαθμών, μετά υποβιβασμός και στη συνέχεια διαγραφή από τα μητρώα της ΚΟΠ».

Για τις ευθύνες του Κωστάκη Κουτσοκούμνη: «Η δριμεία κριτική που δέχθηκε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης είναι πως εκείνος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη και του τονίστηκε πως μπήκαν σωματεία που έχουν από πέντε φακέλους η καθεμία, και έτσι υπάρχουν θέματα διαφθοράς στο πρωτάθλημά μας».

Για τον Μάριο Παναγή και τις αποκαλύψεις του για τον επιτετραμμένο της FIFA στην Ελλάδα, κ. Κουτσοκούμνη: «Ο Μάριος Παναγή είναι ένας άνθρωπος που πολύσυζητείται στο κυπριακό ποδόσφαιρο και έχει τρελαθεί από το γεγονός πως δεν έχει διερευνηθεί τίποτα από αυτά που λέει. Έχει αξιόλογα στοιχεία που δεν έχουν αξιολογηθεί από τις Αρχές. Ενώ ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε πως έχουν γίνει κάποιες κινήσεις κατά συγκεκριμένων ανθρώπων, αλλά δεν προχώρησε ποτέ η υπόθεση και για αυτό έχει τρελαθεί ο Παναγή. Για αυτό έχει ξεκινήσει μία παγκόσμια καμπάνια και το πιο σημαντικό είναι πως ο άνθρωπος αυτός γίνεται στο τμήματα της διαφθοράς της UEFA, έχει πάει στο Συμβούλιο της Ευρώπης και στην Κύπρο δεν βρίσκει πουθενά ανταπόκριση. Και κάποιοι τον αποκαλούν τρελό και εκείνος ψάχνει να βρει το δίκιο του, όμως με αυτά που συμβαίνουν δεν πρόκειται να γίνει τίποτα».

http://www.sport-fm.gr/

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ