Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑ1 Αργολίδας: Η 9η αγωνιστική έφερε τον Ερμή μόνο πρώτο- Σημαντικές νίκες...

Α1 Αργολίδας: Η 9η αγωνιστική έφερε τον Ερμή μόνο πρώτο- Σημαντικές νίκες Ατρόμητου και Κορωνίδας

Μία ιδιαίτερη αγωνιστική η έννατη που ολοκληρώθηκε πριν λίγο αφού το αποτέλεσμα του χθεσινού μεγάλου ντέρμπι με την νίκη του Ερμή επί του Αργοναύτη φέρνει μόνη πρώτη την ομάδα του Κιβερίου και μάλιστα με τρεις βαθμούς.

Πέραν όμως από το αποτέλεσμα και η απόδοση του Ερμή έχει κάνει κάποιους να λένε ότι το αποτέλεσμα έκρινε το πρωτάθλημα. Φυσικά και δεν είναι έτσι αφού είναι πολύ μακρύς ακόμη ο δρόμος του πρωταθλήματος και θα φέρει και άλλα αποτελέσματα που θα ανακατέψουν την τράπουλα.

Σημαντική η νίκη και της Ένωσης Λέρνας μέσα στα Δίδυμα που φαίνεται ότι “ξεφούσκωσαν” στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, ενώ η ομάδα της Λέρνας βλέπει μεν την απόσταση της από τον πρωτοπόρο να μένει σταθερή, αλλά εκείνη από την δεύτερη θέση να έχει μειωθεί αρκετά.

Μεγάλη και η νίκη του Ατρόμητου που αρχίζει να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Η επίθεση έλαμψε στις Σπέτσες και με πέντε γκολ έδωσε το τρίποντο στην ομάδα της.

Εξίσου σημαντική και η νίκη της Κορωνίδας μέσα στο Δρέπανο, που έδειξε ότι πλέον πατάει γερά στο χορτάρι και προχωρά σταθερά για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και την ομάδα των ισχυρών του πρωταθλήματος.

Πέντε γκολ εκτός έδρας και ο Τροιζηνιακός στο γήπεδο της Προσύμνης. Αντίθετα η Θύελλα φαίνεται ότι μαζί με τον Πανναυπλιακό και τον Εθνικό θα συγκατοικούν μέχρι το τέλος στις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, εκτός και αν αλλάξει αυτό με μεταγραφές τον Ιανουάριο. Δύσκολη θα είναι η επιβίωση και για τους τρεις, αφού ο τυχερός θα είναι μόνο η μια ομάδα.

Από τα άλλα αποτελέσματα, να αναφέρουμε την νίκη του Αριστείωνα επί του Ασκληπιού στο τοπικό ντέρμπι και την νίκη του Αστέρα επί του Τολού στο άλλο τοπικό ντέρμπι. Να προστεθεί ότι στους δύο τελευταίους αγώνες η απόδοση και των τεσσάρων ομάδων δεν έφτασε εκεί που αναμενόταν.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

9η Αγωνιστική

Ομάδες

Αποτέλεσμα

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ

1-4

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ

1-4

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 – ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ

0-4

ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ – ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ

3-5

ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ

0-2

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

1-0

ΣΠΕΤΣΕΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ

3-5

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ

4-0

Η βαθμολογία μετά την έννατη αγωνιστική:

Ομάδα Βαθμοί
1. ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 27
2. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 24
3. ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 22
4. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 19
5. ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 18
6. ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚ. 17
7. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 16
8. ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ 13
9. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤ. 12
10. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 10
11. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ 9
12. ΣΠΕΤΣΕΣ 8
13. ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 7
14. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2
15. ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ 2
16. ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ 1
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ