ΡΟΗ

Ροή Προγράμματος

Χρυσό μετάλλιο για τον Τάσο Κολιγκιώνη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Body Building της IFBB στην Ισπανία

Ο Τάσος Κολιγκιώνης, κρατώντας χαμηλούς τόνους, χωρίς να το έχει δημοσιοποιήσει (όπως θα έκανε κάθε μεγάλος αθλητής), πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Body Building της IFBB στην Ισπανία κι εννοείται σάρωσε στην κατηγορία

Εορταστικές ευχές στη γιορτή του Αγίου Πέτρου από τον δήμαρχο Άργους, τον Μητροπολίτη Αργολίδας και τον Μητροπολίτη Άρτης

Τις δικές τους ευχές, ανήμερα του εορτασμού του πολιούχου της πόλης Αγίου Πέτρου, έστειλαν ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών κ. Μαλτέζος, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος καθώς και ο Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος ύστερα από την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.

Αναβίωσε και φέτος το έθιμο του Ιούδα στη θάλασσα του Τολού Αργολίδας

Καθιερώνεται πλέον στο Τολό η καύση του πλωτού Ιούδα το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα. Η τιμωρία του προδότη είναι ένα έθιμο που υπάρχει σε πολλές περιοχές της Πατρίδας, στο πανέμορφο όμως τουριστικό χωριό της Αργολίδας έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Κάηκε αυτοκίνητο και τρακτέρ στον Ίναχο Άργους

Πυρκαγιά ξέσπασε σε περιβάλλοντα χώρο αγροτικής οικίας στην περιοχή Τρίστρατο Ινάχου Αργολίδος, σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα 5 Μαΐου 2024.Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από την ψησταριά, ενώ κάηκε και ένα όχημα.

Με ευλάβεια μετέφεραν το Άγιο Φως σε Άργος και Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο και Άργος έγινε με ευλάβεια η  μεταφορά από την από το αεροδρόμιο, στο μετόχι του Παναγίου Τάφου και σε όλες τις Μητροπόλεις το Άγιο Φως και διανεμήθηκε στις εκκλησίες για να τελεστεί η Ανάσταση του Κυρίου .

Τελικός Κυπέλλου Αργολίδας και πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του κυπέλου από τον Παναργειακό

Τελικός Κυπέλλου Αργολίδας  Μεγάλη Τετάρτη στο γήπεδο του Άργους με νίκη του Παναργειακού απέναντι στην ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας με σκορ άνοιξε από 45′ ο Ηλιόπουλος και στο 84′ σφράγισε τη νίκη ο Τσιώλης!

Αναστατωμένοι οι παραγωγοί πορτοκαλιού στην Αργολίδα για τις επιδοτήσεις των χυμοποιήσεων (βίντεο)

Την αναστάτωση τους εκφράζουν οι παραγωγοί του πορτοκαλιού σχετικά με τις επιδοτήσεις που πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τους για την χυμοποίηση.

Ο Εορτασμός της Κυριακής των Βαΐων στην Νέα Κίο Άργους

Με ευλάβεια πραγματοποιήθηκε στην Νέα Κίο Άργους ο εορτασμός των Βαΐων χθες την Κυριακή 28 Απριλίου. Πλήθος πιστών κατέκλισαν τον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης για να μετάσχουν στη Λειτουργία και να προετοιμαστούν για την Μεγάλη Εβδομάδα και για την συμμετοχή τους στα Πάθη του Χριστού.

Αυτόφωρο σε οδηγό φορτηγού που άδειαζε μπάζα στα Γκριμάρια Άργους

Σήμερα Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στην περιοχή Γκριμάρια Άργους μετέβη η Αντιδήμαρχος του δήμου Άργους Μυκηνών Αναστασία Αργυροπούλου και αφού επιβεβαίωσε οτι το φορτηγό αδειάζει παράνομα μπάζα κάλεσε την αστυνομία και ακολούθησε αυτόφωρη διαδικασία .

Το 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου καλωσορίζει τον Άγγελο Τερζάκη

Επρόκειτο για μια ιδέα της κ. Πιτουρά, να μελετήσουν οι μαθητές ένα αυτοτελές λογοτεχνικό έργο, προκειμένου να έλθουν σε ουσιαστική επαφή και να αγαπήσουν πιο βαθιά την Λογοτεχνία. Στο πλαίσιο αυτής της ιδέας, υλοποιήθηκε πολιτιστικό πρόγραμμα, που εγκρίθηκε από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και οι μαθητές, υπό την καθοδήγησή της, μελέτησαν το μυθιστόρημα του […]

Εκδήλωση για το πρόγραμμα Erasmus+ από το 4ο δημοτικό σχολείο Ναυπλίου (βίντεο)

Εκδήλωση για το πρόγραμμα Erasmus+ διοργάνωσε σήμερα στο Βουλευτικό το 4ο δημοτικό σχολείο Ναυπλίου σε συνεργασία με το δημοτικό σχολείο της Αγίας Τριάδας και το 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου.

Πέρασε από τις Μυκήνες η Λαμπαδηδρομία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»

Στις Μυκήνες  έφτασε η Ολυμπιακή Φλόγα στην ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας της Λαμπαδηδρομίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 202-4». σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 με τον κόσμο και παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Ιωάννης Μαλτέζος, ο οποίος πρόσφερε αναμνηστικά στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή .

Υπογραφή σύμβασης για τα έργα μεταφοράς νερού από τη διώρυγα Αναβάλου στην περιοχή Ασίνης στην Π.Ε. Αργολίδας

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «ΕΡΓΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥ (Υ14) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΙΝΗΣ, ΤΜΗΜΑ ΑΡΙΑ ΕΩΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΑΛΙΩΤΗ Νο1» προϋπολογισμού μελέτης: 2.195.419,81 Ευρώ, την Πέμπτη 11 Απριλίου, από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αργολίδας, Γιάννη Μαντζούνη.

Πρόσκληση για διαμαρτυρία κατά της βίας των γυναικών από πολιτιστικούς συλλόγους Άργους

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι Άργους «Πολιτιστική Αργολική Πρόταση» και Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους «Τελέσιλλα» συνδιοργανώνουν συναυλία διαμαρτυρίας για την «βία κατά των γυναικών»

Γιώργος Κόνδης: Η σπουδαιότητα του μουσείου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Το μουσείο της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για να έρθει κάποιος σε επαφή με την εκκλησιαστική ιστορία του τόπου. Ο κ. Γιώργος Κόνδης, ερευνητής και κοινωνιολόγος, αναφέρει πως το συγκεκριμένο μουσείο αποτελεί προσφορά της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και του Πατέρα Ελευθερίου και είναι το μοναδικό εκκλησιαστικό μουσείο στην Αργολίδα.

Διαμαρτυρία των κατοίκων των εργατικών κατοικιών Ναυπλίου για τα κουνούπια

Την διαμαρτυρία τους εκφράζουν οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών του Ναυπλίου για τα κουνούπια. Ο χείμαρρος του Ραμαντανίου παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο μεγαλύτερο μέρος του μπαζωμένος με αποτέλεσμα να υπάρχουν λιμνάζοντα νερά και να προσελκύει με τον τρόπο αυτό τεράστιο αριθμό κουνουπιών δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους κατοίκους . Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν […]