ΑΣΤΕΡΑΣ Δρεπανιακός – ΠΟΣΕΙΔΩΝ Διδύμων 2-0

ΑΣΤΕΡΑΣ Δρεπανιακός – ΠΟΣΕΙΔΩΝ Διδύμων 2-0 (6-3-10)

Με νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο ο Αστέρας Δρεπάνου που επικράτησε με 2-0 της πολύς καλής ομάδας των Διδύμων και έτσι έμεινε σε απόσταση αναπνοής απο την πρωτοπόρο ομάδα της Ερμιόνης. Στα αξιοσημείωτα του παιγνιδιού τα δυο πέναλτι που έχασε η ομάδα των Διδύμων, που σίγουρα αν είχε έστω στο ένα ευστοχήσει θα ήταν πιο συναρπαστικό το υπόλοιπο παιχνίδι.

Ο Γκιόλας στο 7′ θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών.

Στο 22′ ο Ισούφι με ωραία ενέργεια θα γράψει το τελικό 2-0 που δίνει βάσιμες ελπίδες στην ομάδα του Δρεπάνου να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρωτιά. Πολλά στη συνέχεια θα εξαρτηθούν απο τις αναμετρήσεις με το Τολό και τον Ερμή Ερμιόνης, αν τα αποτελέσματα είναι θετικά τότε όλα μπορεί να συμβούν.

Δεν φαίνεται ικανή κάποια απο τις άλλες ομάδες να μπορέσει να καταφέρει κάτι καλό και θα πάμε σε πρωτάθλημα για τρεις ομάδες.

Ο τερματοφύλακας των Διδύμων Σαλογιάννης ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, αφού αν δεν ήταν αυτός, σίγουρα το σκορ θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις.

Από την άλλη ο τερματοφύλακας του Αστέρα Κεραμιδάς έπιασε δυο πέναλτι, που ήταν και οι μοναδικές ευκαιρίες της ομάδας των Διδύμων να σκοράρουν, αφού δεν απείλησαν σε καμία άλλη περίπτωση παρά τις φωνές του προπονητή τους κ. Αποστόλου σε όλη την διάρκεια του παιγνιδιού για να παίξουν με περισσότερο νεύρο.

Δείτε επίσης