Πλήθος κόσμου στην τελευταία προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Αργολίδα Ανδρέα Πουλά

Σε μια κατάμεστη από φίλους του Αργολιδείς αίθουσα, πραγματοποίησε την τελευταία του προεκλογική ομιλία, ο υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Αργολίδα, Ανδρέας Πουλάς, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, στο Pantazis Royal.

Ο κ. Πουλάς, απευθυνόμενος συγκινημένος στους συμπατριώτες του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, για μια ακόμη φορά, τους ευχαρίστησε για την τιμή που του έκαναν και τους διαβεβαίωσε ότι και ο ίδιος με τη σειρά του θα τους τιμήσει και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, αν εκλεγεί Βουλευτής, προκειμένου να λυθούν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αργολίδα ώστε να πάρει τη θέση που της αξίζει στην επικράτεια.

«Όσοι βρισκόμαστε σήμερα εδώ, δεν κάνουμε απλά και μόνο μια προεκλογική συγκέντρωση. Είμαστε εδώ για να δώσουμε το παρόν στη μεγάλη προσπάθεια του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. Ο αγώνας μας είναι αγώνας για τον τόπο και τον λαό. Τόσα χρόνια μέσα στα Νοσοκομεία, έχω ζήσει από κοντά, έχω συνειδητοποιήσει απόλυτα, πόσο υποφέρει ο λαός μας όλη αυτή την περίοδο και πως οδηγηθήκαμε εδώ», τόνισε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Πουλάς.

Δείτε επίσης