Γιάννης ΣΑΡΡΗΣ: “Θα έχουμε την πλειοψηφία γιατί ο κόσμος είναι μαζί μας”

Γιάννης ΣΑΡΡΗΣ: “Θα έχουμε την πλειοψηφία γιατί ο κόσμος είναι μαζί μας”
__________________
Ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου με τον συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος” του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη Γιάννης Σαρρής ήταν ο καλεσμένος της σημερινής εκπομπής του Μιχάλη Καζά.

Ο κ. Σαρρής μετά από μια θητεία στο Περιφερειακό Συμβούλιο έχει πλούσια εμπειρία από την λειτουργία αφ’ ενός του οργάνου και αφ’ετέρου μια βαθειά γνώση των προβλημάτων που υπάρχουν στην περιφερειακή ενότητα Αργολίδας.

Μίλησε για την ανάγκη απεξάρτησης από την κομματική πειθαρχία που ζητούν τα κόμματα από τους πολίτες για τα θέματα αυτοδιοίκησης. Αναφέρθηκε στην Ευρώπη των Περιφερειών, στην “ανταρσία” περιφερειακών συμβούλων και σε μια σειρά από έργα που χρειάζονται να υλοποιηθούν ακόμη στην Αργολίδα.

Ο κ. Σαρρής μίλησε επίσης για τον τομέα του τουρισμού, το έργο που έχει ολοκληρωθεί και την στάση του υποψηφίου περιφερειάρχη και απερχόμενου δημάρχου κ. Παναγιώτη Νίκα στο γεγονός της τελευταίας τουριστικής έκθεσης στην Καλαμάτα.

Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη με τον κ. Γιάννη Σαρρή στην εκπομπή “Προεκλογικό ΤΕΤ Α ΤΕΤ”. Παρακολουθείστε την από το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv.

 

Δείτε επίσης