Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠαναργειακός: Προχωράει με νέα διοίκηση και προπονητή...

Παναργειακός: Προχωράει με νέα διοίκηση και προπονητή…

Όλα παίρνουν το δρόμο τους στον Παναργειακό, που από σήμερα έχει νεα διοίκηση, προπονητικό τίμ και προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής στο ΔΑΚ Αργους με αντίπαλο την Δόξα Μεγαλόπολης.

Σήμερα το βράδυ έγινε η γενική συνέλευση, όπου παραβρέθηκε και παρέδωσε ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Μπέλλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι έκανε ότι μπορούσε ολο αυτό το διάστημα, αλλά για οικονομικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει. Ανέφερε τέλος ότι αφήνει την ομάδα σε καλά παιδιά που αγαπούν τον Παναργειακό.

Η κατάληξη της γ.σ. είναι να οριστεί η νεα εννεαμελής διοίκηση, η οποία θα στηρίζεται οικονομικά και από τους Πιλικίγκο, Σκούρα (ως εξωδιοικητικοί), ενώ θα συμβάλει και ο Δήμος Αργους-Μυκηνών προσφέροντας τροφή και στέγη στους ποδοσφαιριστές εκτος Αργολίδας.

Τα μέλη της διοίκησης είναι: Κ.Κιμουλιάτης, Βας.Μητσάκος, Κ.Βαρελάς, Γ.Καλαλάς, Μπ.Μπακοπάνος, Στ.Κρεμαστιώτης, Ν.Βαρελάς, Γιαν.Κουτάλης και Γ.Μπέλλος.

Όπως ανακοινώθηκε, αναμένεται να επιστρέψουν αύριο στο Άργος οι Καλογέρης, Πούτση, συνεχίζει ο Σαχσανίδης , οι 12 που ήταν στην Βάρδα την Κυριακή, συν τον Σιάτρα που παραμένει τιμωρημένος. Υπάρχουν ήδη επαφές με ποδοσφαιριστές κι αναμένεται αύριο τουλάχιστον δυο και σταδιακά να συμπληρωθεί το ρόστερ, το συντομότερο δυνατόν.

Η ομάδα πάντως προπονήθηκε σήμερα υπο τις οδηγίες του Γιάννη Δουβίκα και των συνεργατών του Ηλία Βουβούσα και Νίκο Σωτηρόπουλο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ