ΒΙΝΤΕΟ: Τα αυτοκίνητα και τα πεύκα πλήρωσαν την οργή του αέρα

Θυελλώδεις άνεμοι χθες βράδυ έσπασαν δέντρα και καταπλάκωσαν αυτοκίνητα στην περιοχή Άη Γιάννη στο πάρκο του ΟΣΕ στο Ναύπλιο.

 

- Advertisement -

Το δρόμο προς Ενδεκάτη έκλεισε η αστυνομία Ναυπλίου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Άνδρες τις Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου έσπευσαν και με βενζινοπρίονα έκοψαν τα τεράστια πεύκα που δεν άντεξαν στις ριπές του αέρα.

Ζημιές όμως υπήρξαν και σε πολλά άλλα σημεία της περιοχής. Δένδρα στην Πρόνοια, στην Αρβανιτιά, στη Νέα Κίο. Μαρμάρινες πλάκες αποκολλήθηκαν στο λιμάνι και πινακίδες έπεσαν σε πολλά σημεία.

Δείτε σε αυτή την ανάρτηση και νέες φωτό από το τι άφησε η δυνατή επίθεση του αέρα.

Μεγάλο πρόβλημα δημιούργησε ο άνεμος και στις παραθαλάσσιες περιοχές.

Δένδρα έπεσαν στο Κιβέρι, ζημιές στην Νέα Κίο και επίσης μεγάλη αναστάτωση στο λιμάνι του Τολού. Σχεδόν όλοι οι ψαράδες βρίσκονται στην παραλία για να περιμαζέψουν όπως μπορούν τις βάρκες τους. Πολλές από αυτές με σπασμένα σχοινιά κτυπούσαν η μια την άλλη ή κινδυνεύουν να φύγουν μακριά από την θέση τους.

Σε δοκιμασία βρίσκονται και τα δύο μεγάλα επιβατηγά σκάφη. Το Μανταλένα και το Βένους δοκιμάζονται αυτή την ώρα από τα κύματα. Με αναμμένα τα φώτα τους περιμένουν οι άνθρωποι τους να τα ασφαλίσουν για να μην υποστούν ζημιές από τα κτυπήματα επάνω στην προβλήτα. 

Επίσης ζημιές σε κολώνα της ΔΕΗ έχει προκαλέσει διακοπή ρεύματος στο λιμάνι, αφού έχει καταστραφεί ο μετασχηματιστής της.

- Advertisement -

________________