Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑMε 8 θέματα συνεδριάζει την Τρίτη 16/4 η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ερμιονίδας

Mε 8 θέματα συνεδριάζει την Τρίτη 16/4 η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ερμιονίδας

Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την προσεχή Τρίτη 16 Απριλίου, 1μμ., η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ερμιονίδας στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου.

 

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο : Σχετικά με έγκριση πρακτικού Ι της Ε.Δ.Δ. που αφορά στην αποσφράγιση και αξιολόγηση των προσφορών που κατατέθηκαν στα πλαίσια του συνοπτικού διαγωνισμού του έργου «ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΛΑΚΚΩΝ 2019»

ΘΕΜΑ 2ο : Σχετικά με έγκριση πρακτικού Ι της Ε.Δ.Δ. που αφορά στην αποσφράγιση και αξιολόγηση των προσφορών που κατατέθηκαν στα πλαίσια του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ»

ΘΕΜΑ 3ο : Σχετικά με έγκριση πρακτικού Ι της Ε.Δ.Δ. που αφορά στον έλεγχο και αξιολόγηση των φακέλων δικαιολογητικών συμμετοχής και οικονομικών προσφορών που κατατέθηκαν στα πλαίσια της διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με το αρ.32.2.γ του Ν.4412 του έργου «Αποκατάσταση Αγροτικής Οδοποιίας στη Δ.Ε Ερμιόνης» (ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)

ΘΕΜΑ 4ο : Σχετικά με έγκριση πρακτικού Ι της Ε.Δ.Δ. που αφορά στον έλεγχο και αξιολόγηση των φακέλων δικαιολογητικών συμμετοχής και οικονομικών προσφορών που κατατέθηκαν στα πλαίσια της διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με το αρ.32.2.γ του Ν.4412 του έργου «Αποκατάσταση Αγροτικής Οδοποιίας στη Δ.Ε Κρανιδίου» (ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)

ΘΕΜΑ 5ο : Σχετικά με έγκριση πρακτικού Ι της Ε.Δ.Δ. που αφορά στον έλεγχο και αξιολόγηση των φακέλων δικαιολογητικών συμμετοχής και οικονομικών προσφορών που κατατέθηκαν στα πλαίσια της διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με το αρ.32.2.γ του Ν.4412 του έργου «Ασφαλτόστρωση Δημοτικών Οδών στη Δ.Ε Κρανιδίου» (ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)

ΘΕΜΑ 6ο : Σχετικά με έγκριση πρακτικού Ι της Ε.Δ.Δ. που αφορά στον έλεγχο και αξιολόγηση των φακέλων δικαιολογητικών συμμετοχής και οικονομικών προσφορών που κατατέθηκαν στα πλαίσια της διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με το αρ.32.2.γ του Ν.4412 του έργου «Τσιμεντοστρώσεις και τεχνικά έργα στη Δ.Ε Ερμιόνης» (ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)

ΘΕΜΑ 7ο : Σχετικά με έγκριση πρακτικού Ι της Ε.Δ.Δ. που αφορά στον έλεγχο και αξιολόγηση των φακέλων δικαιολογητικών συμμετοχής και οικονομικών προσφορών που κατατέθηκαν στα πλαίσια της διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με το αρ.32.2.γ του Ν.4412 του έργου «Ασφαλτόστρωση Δημοτικών Οδών στη Δ.Ε Ερμιόνης» (ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)

ΘΕΜΑ  8ο : Ορισμοί δικηγόρων

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ